Gaziantep'te minibüs kazası! Tekerleği patlayınca insanların arasına daldı

Gaziantep Şehitkamil ilçesinde son dakika meydana gelen kazanın minibüsün tekerleğinin patlaması şeklinde meydana geldiği ve korkunç kaza da ilk belirlemelere göre 2 kişinin öldüğü ve 6 kişinin de yaralandığı açıklandı.

Haberler 18.06.2017 - 01:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gaziantep ehitkamil ilçesinde son dakika meydana gelen kazann minibüsün tekerleinin patlamas eklinde meydana geldii ve korkunç kaza da ilk belirlemelere göre 2 kiinin öldüü ve 6 kiinin de yaraland açkland. Öte yandan ehitkamili ayaa kaldran kaza da tekerlei patlayan minibüsün insanlarn arasna dald örenildi.

Edinilen bilgiye göre Gaziantepin ehitkamil ilçesine bal çalayan Mahallesi ehit Sinan nce Sokak Üzerinde seyir halinde bulunan ve sürücüsü henüz belirlenemeyen 72 BA 97 plakal yolcu minibüsün freni patlad. Hzla rampa aaya seyir eden minibüs insanlarn arasna dald. Minibüs devrilerek durabilirken kazada 2 kii hayatn kaybetti, 6 kii de yaraland.

Yarallar ambulanslarla hastanelere kaldrlrken, olay yerine gelen ölü ve yaral yaknlar sinir krizleri geçirdi. Kaza ile ilgili soruturma balatld

Ana Sayfaya Git