‘Geçinemiyoruz’ Mitingi bugün!

Diyarbakır'da "geçinemiyoruz" sloganıyla KESK miting düzenleyecek. Miting nedeniyle bir çok yol trafiğe kapatılacağı duyuruldu.

Haberler 18.12.2021 - 11:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR-Kamu Emekçileri Sendikalar Konfederasyonu (KESK) öncülüünde bugün Geçinemiyoruz! nsanca yaam, emekten ve halktan yana bütçe için omuz omuza sloganyla, Diyarbakrda miting düzenlenecek.

GEçNEMYORUZ MTNG

Diyarbakrdaki mitinge Amed Emek ve Demokrasi Platformu üyesi sivil toplum örgütleri, siyasi partiler ve dernekler de destek veriyor. Urfa, Mardin, rnak, Batman ve Siirt gibi kentlerden de youn katlm beklenen mitingin hazrlklar tamamland. Miting, stasyon Meydanndan saat 13.30da balayacak. Sanatç Metin Kahramann da mitingde sahne almas bekleniyor.

VALLKTEN AçIKLAMA

Öte yandan, Diyarbakr Valiliinden yaplan açklamada,stasyon meydannda düzenlenecek program kapsamnda güvenlik tedbirlerinden dolay vatandalarn, etkinliin yaplaca alana yakn yollarda giri ve çklarda madur olmamas adna etkinlik süresince trafie kapatlacak olan yollar ve alternatif güzerghlarn belirlendii kaydedildi. Kapatlacak yollar öyle;

YOLLAR TRAFE KAPATILACAK

Akkoyunlu Caddesi, ofis kavaktan kapatlacak. Alternatif olarak Ekinciler Caddesi-Hintlibaba Caddesine takiben Ali Emiri Caddesini kullanlabilecektir.

Mehmet Akif Ersoy Caddesi, Sezai Karakoç Kavandan kapanacak.

Alternatif olarak Cemilolu Caddesi, Klavuz Caddesi takiben Nükhet Cokun Caddesi veya ehitlik Kava ve Ali Emiri Caddesi takiben Elz Caddesini Kullanabilecektir.

Cemilolu Caddesi, Balar Polis Merkez Amirlii önünden kapanacak. Alternatif olarak Klavuz Caddesi ve Gürsel Caddesi takiben Nükhet Cokun Caddesini Kullanabilecektir.

stasyon Caddesi ve Inalolu Caddesi kapanacak. Alternatif olarak Ali Emiri Caddesi, Elz Caddesi veya Ekinciler Caddesi kullanabilecektir.

Kla Caddesi kesiimi kapanacak. Alternatif olarak Ekinciler Caddesi ve Elz Caddesi kullanabilecektir.

Ana Sayfaya Git