Gelecek'ten Söz'e ziyaret

Gelecek partisi Diyarbakır İl Başkanı Av. Aydın Altaç ve yönetim kurulu üyeleri, Gazetemizi ziyaret etti. Altaç, HDP'nin kapatılması davasıyla ilgili olarak, "Parti kapatmalarına karşıyız" dedi.

Haberler 20.03.2021 - 01:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gelecek Partisi Diyarbakr l Bakan Av. Aydn Altaç, Gazetemezi ziyaret etti.

Altaç ve Parti Yönetim Kurulu üyeleri, Genel Yayn Yönetmenimiz Ömer Büyüktimurla görüüp, ülkenin ve Diyarbakrn gündemini deerlendirdi. Diyarbakrn sosyal ve ekonomik yönde çözüm bekleyen onlarca sorunu olduunu belirten Altaç, ne yazk ki, çözüme yönelik bir iradenin söz konusu olmadn iddia etti.

SOSYAL VE EKONOMK

Esnaftan, örenciye, i adamndan, köylüsüne kadar her kesimin tepkili ve gergin olduuna dikkat çeken Altaç, HDPnin kapatlp kapatlmamas yönündeki tartmalara da deindi.

PARTLER KAPATILMAMALI

Altaç, partilerinin felsefesi ve siyasi kültüründe parti kapatmann olmadn belirterek, Gerek Gelecek partisi olarak ve gerekse ahs duruum, hiçbir ekilde parti kapatlmasna yana deiliz. Karyz. Parti kapatmak demokrasiyi, yaralamaktr. daha önce parti kapatmalar Türkiyenin siyasi tarihinde görüyoruz ve hiçbir ekilde sorun giderici olmad. Bilakis, soruna sorunlar ydrd. Türkiye açsndan, demokrasi açsndan böylesi bir durumun tekrar edilmesi, büyük bir ayp olur dedi.

Ana Sayfaya Git