Gençlik şöleni dönüşü kaza!

AK Parti’nin Adana’daki “Bir Gençlik Şöleni” etkinliğinden dönen ve üniversiteli öğrencin içerisinde bulunduğu otobüsün devrilmesi sonucu 3 kişi öldü, 41 kişi yaralandı

Haberler 23.05.2022 - 00:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Nidede, AK Partinin Adanada düzenledii Bir Gençlik öleninden dönen gençleri tayan otobüsün devrilmesi sonucu, 3 kii yaamn yitirdi, 41 kii yaraland. Otobüs oförünün uyuduu ortaya çkt.

GENçLK ÖLENNDEN DÖNERKEN

Adanadan Konyaya giden, H.A. yönetimindeki 42 C 0641 plakal otobüs, Adana-Nide Otoyolu Güney köyü yaknlarnda kontrolden çkarak arampole devrildi. hbar üzerine, kaza yerine çok sayda polis, jandarma, itfaiye, salk, AFAD ve UMKE ekibi sevk edildi.

Kazada, 2 kii olay yerinde hayatn kaybetti, 5i ar 42 kii yaraland.

Nide Ömer Halisdemir Üniversitesi Eitim ve Aratrma Hastanesine kaldrlan bir yaral, müdahaleye ramen kurtarlamad.

HAYATINI KAYBEDENLERN SMLER

Kazada yaamn yitiren üniversite örencilerinin Sude Akku, Ömer Faruk Küçük ve layda Karakoca olduu örenildi. Örencilerden Akkuun sosyoloji, Küçükün mekatronik, Karakocann sanat tarihi bölümlerinde eitim gördükleri belirtildi. Bölgedeki çeitli hastanelerde 41 yaralnn tedavisi sürüyor.

BAKANLARIN YARALILARI ZYARET

çileri Bakan Süleyman Soylu, beraberindeki Vali Mustafa Koç, AK Parti Genel Bakan Yardmclar Erkan Kandemir ve Jülide Sarerolu, AK Parti Genel Sekreteri Fatih ahin, AK Parti Nide milletvekilleri Yavuz Ergun ve Selim Gültekin, Belediye Bakan Emrah Özdemir ile Nide Ömer Halisdemir Üniversitesi Eitim ve Aratrma Hastanesine giderek yarallara geçmi olsun dileklerini iletti.

Ziyaretin ardndan basn mensuplarna açklamalarda bulunan çileri Bakan Soylu, Adanadan Konyaya giderken 44 kiiyi tayan otobüsün arampole yuvarlandn ve herkesi hüzne boan bir trafik kazasnn yaandn söyledi.

Kazann hemen ardndan yetkililerin ve görevlilerin olay yerine gittiini ve yarallarn ambulanslarla hastanelere sevkinin baladn belirten Soylu, unlar kaydetti: Kazann oförün uyumasndan kaynakland, oförün ilk verdii beyanda ortaya çkyor. Elbette ki acmz büyük.

Bakan Soylu, kazann hemen ardndan Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan bilgilendirdiklerini aktararak, Ülkemizin büyük ümit besledii bu arkadalarmzn her birini Allah cennetiyle bulutursun. Allah rahmet eylesin. Ailelerine, AK Parti ailemize Cenab- Allah sabr versin. Tekrar basal dileklerimizi iletiyoruz. Hem milletimizin hem AK Parti Gençlik Kollarmzn hem de ailelerinin ve yaknlarnn ba sa olsun. Allah böyle bir acyla da kimseyi snamasn. ifadelerini kulland.

HEPMZN BAI SA OLSUN

AK Parti Genel Bakan Yardmcs Erkan Kandemir de dün Adanada Cumhurbakan Erdoann katlmyla son dönemde Türkiyedeki en güzel gençlik bulumasnn çok büyük coku ve heyecanla yapldn söyledi.

Gençlerin Türkiyenin dört bir tarafndan bu cokuya ortak olmak için Adanaya geldiklerini belirten Kandemir, sözlerini öyle tamamlad:

Rabbim büyük kazalardan bizleri muhafaza eylesin. Bir kere daha hem ailemize, milletimize hem de kardelerimizin yaknlarna sabrlar diliyoruz. Yarallarmza da acil ifalar diliyoruz. Milletçe ve camia olarak bamz sa olsun.

BASALII MESAJLARI YAYINLADI

Adalet Bakan Bekir Bozda, sosyal medya hesabndan yapt paylamda, AK Partinin Adanada düzenledii Bir Gençlik öleni dönüünde meydana gelen trafik kazasnda hayatn kaybedenlere Allahtan rahmet, ailelerine basal ve sabr diledi. Mekanlar cennet, makamlar ali olsun, inallah. ifadesini kullanan Bakan Bozda, kazada yaralananlara acil ifa temennisinde bulundu.

çevre, ehircilik ve klim Deiiklii Bakan Murat Kurum da kazada yaamn yitirenlere rahmet, yarallara acil ifa dileyerek, AK Parti Tekilatmzn ve ailelerimizin ba sa olsun. mesajn paylat.

Kültür ve Turizm Bakan Mehmet Nuri Ersoy da Partimizin Adanada düzenledii Gençlik öleninden dönen arkadalarmz tayan otobüsün kaza yaptn derin bir üzüntüyle örendim. Kazada vefat eden gençlerimize Allahtan rahmet, ailelerine ve yaknlarna sabr, yarallara acil ifalar diliyorum. Bamz sa olsun. paylamnda bulundu.

Salk Bakan Fahrettin Koca, mesajnda, Aramzdan ayrlan 3 arkadamza Allahtan rahmet, ailelerine basal diliyorum. Yarallarn tedavisi 5 hastanemizde devam ediyor. çabamz bir an önce iyilemeleri için. Büyük geçmi olsun. notunu paylat.

Ana Sayfaya Git