Gönüllere Dokunan Ziyaretler

Eşi Dürdane Beyoğlu ile birlikte Ramazan ayında gönül seferberliği ziyaretlerini sürdüren Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, yaşadığı rahatsızlık sonucu yatağa bağlı olarak yaşayan 70 yaşındaki Ali Gül ile geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden M.D’nin ailesini ziyaret etti.

Haberler 15.04.2021 - 00:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, Kaynartepe Mahallesinde ev ziyaretleri gerçekletirdi. Beyolunun ziyaret ettii iki ailede yaanan dramlar ve hikayeler öne çkt. Girdii binada kanser hastasnn yaadn örenen Beyolu, yataa bal olarak yaama tutunmaya çalan 70 yandaki Ali Güle geçmi olsun dileinde bulunarak hastalk nedeniyle moral verdi.

Beyolunun ziyaret ettii evlerden birinde ise bir süre önce babalarn kaybeden 5 çocuklu ailenin hikayesi çkt. Beyin kanamas sonucu 47 yanda hayatn kaybeden M.Dnin ailesine taziye dileklerini ileten Beyolu, daha sonra ayn mahallede baka aileleri de ziyaret ederek desteini ifade etti.

K YILIN SONUNDA GELDMZ AAMA SEVNDRC

Bakan Beyolunun ei Dürdane Beyolu ve Ak Parti Balar Kadn Kollar Bakan Fatime Alakuun da katld ziyaretlerde Beyolu, vatandalarn sorun ve taleplerini dinleyerek imkan olmayan ailelerin temel ihtiyaçlarn karlad.

Ramazann manevi ikliminde gönüllere dokunan ziyaretler gerçekletirdiklerini anlatan Beyolu,ki yln sonunda geldiimiz aama insan çok mutlu ediyor. Hemehrilerimiz ile aramzda çok güçlü bir ba olutu. Bizi evlerine davet edecek kadar samimi görüyorlar. Göstermi olduklar ilgi ve teveccühten dolay tüm vatandalarmza teekkür ediyoruz. eklinde görülerini dile getirdi.

Ana Sayfaya Git