Görüş Bildir

Gönüllere Dokunan Ziyaretler

Eşi Dürdane Beyoğlu ile birlikte Ramazan ayında gönül seferberliği ziyaretlerini sürdüren Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, yaşadığı rahatsızlık sonucu yatağa bağlı olarak yaşayan 70 yaşındaki Ali Gül ile geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden M.D’nin ailesini ziyaret etti.

Gönüllere Dokunan Ziyaretler

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Kaynartepe Mahallesi’nde ev ziyaretleri gerçekleştirdi. Beyoğlu’nun ziyaret ettiği iki ailede yaşanan dramlar ve hikayeler öne çıktı. Girdiği binada kanser hastasının yaşadığını öğrenen Beyoğlu, yatağa bağlı olarak yaşama tutunmaya çalışan 70 yaşındaki  Ali Gül’e geçmiş olsun dileğinde bulunarak hastalık nedeniyle moral verdi.

Beyoğlu’nun ziyaret ettiği evlerden birinde ise  bir süre  önce babalarını kaybeden 5  çocuklu ailenin hikayesi çıktı. Beyin kanaması sonucu  47 yaşında hayatını kaybeden M.D’nin  ailesine taziye dileklerini ileten Beyoğlu, daha sonra aynı mahallede başka aileleri de ziyaret ederek  desteğini ifade etti.

“İKİ YILIN SONUNDA GELDİĞİMİZ AŞAMA SEVİNDİRİCİ”

Başkan Beyoğlu’nun  eşi  Dürdane Beyoğlu ve Ak Parti Bağlar Kadın Kolları Başkanı Fatime  Alakuş’un da katıldığı ziyaretlerde Beyoğlu, vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyerek  imkanı olmayan ailelerin temel  ihtiyaçlarını karşıladı.

Ramazan’ın manevi ikliminde gönüllere dokunan ziyaretler gerçekleştirdiklerini anlatan Beyoğlu,”İki yılın sonunda geldiğimiz aşama insanı çok mutlu ediyor. Hemşehrilerimiz ile aramızda çok güçlü bir bağ oluştu.  Bizi evlerine davet edecek kadar samimi görüyorlar. Göstermiş oldukları ilgi ve teveccühten dolayı tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.” şeklinde görüşlerini dile getirdi.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi