Gül'ün acı günü

Gazetemizin spor yazarı Burhan Gül'ün babası Şefik Gül, önceki gün yaşamını yitirdi. Gül, üç ay önce de koronavirüse yakalanan annesini kaybetmişti. Merhuma Allah'tan rahmet dilerken, Yazarımıza ve ailesine de Söz Gazetesi olarak başsağlığı diliyoruz.

Haberler 12.11.2020 - 09:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdürlüünde ube müdürü ve Diyarbakr Söz Gazetesinin de spor yazar olan Burhan Gülün babas efi Gül, Kovid-19dan dolay tedavi gördüü, Gazi Yaargil Eitim ve Aratrma Hastanesinde yaamn yitirdi. Baba Gül önceki gün, Balar ilçesindeki Yeniköy mezarlnda topraa verildi.

Yazarmz Gülün 69 yandaki babas efik Gül, üç yl önce geçirdii beyin kanamas sonucu uzun süre özel bir hastanede tedavi gördü. Hareket etmede sknt yaayan ve yatalak haline gelen Baba Gül, üç ay önce de, eiyle birlikte Gazi Yaargil Eitim ve Aratrma Hastanesine, Kovid-19 tehisiyle yatrld. Burda tedavi devam ederken anne Gül kurtarlamayarak yaamn yitirdi. Yazarmz Gül ve ailesini yasaa boan ölümün ardndan Baba efik Gülün hastanedeki tedavisi devam etti. Entube olan Gül, önceki gün akam doktorlarn tüm müdahalesine ramen kurtarlamayarak yaamn yitirdi.

ANNE VE BABA ACISI

Gül ailesi bata olmak üzere spor camiasn üzüntüye boan Baba efik Gülün cenazesi, Merkez Balar lçesindeki Yeniköy mezarlnda topraa verildi. Pandemiden dolay yas kurulmazken, Spor yazrmz Burhan Gül, üç ay arayla anne ve babasn kaybetmenin üzüntüsünü, sosyal medyada paylat. Gül paylamnda u ifadelere yer verdi. Deerli dostlarm 3 ay önce annemi kaybettim.Gönceki gece de babam kaybettim. nn Lillh ve nn leyhi Rcin. Babam hakkn rahmetine kavutu. Allah rahmet eylesin. Cenazesi Yeniköy mezarlnda defin edildi. Salgn nedeniyle yas kurulmayacaktr.

Diyarbakr Söz Gazetesi olarak, Spor Yazarmz Burhan Güle basal diliyoruz, Merhum efik Güle de Allahtan rahmet dileiyle, mekan cennet olsun.

Ana Sayfaya Git