Güven içerisinde kucaklaşacağız

Diyarbakır Emniyet Müdürü Aşkın, "İnsanlarımız kendini güven içerisinde hissetsin diye çok rasyonel, çok bilimsel ve vatandaşımızı da kucaklayacağız. Bundan sonra da çok birlikte olacağız."

Haberler 17.07.2021 - 01:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR - Diyarbakr Emniyet Müdürü Hüseyin Akn, 20 yl önce terör örgütü tarafndan ehit edilen Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan ve 5 polis memurunu saldrnn gerçekletirildii noktada and. Akn, nsanlarmz kendini güven içerisinde hissetsin diye çok rasyonel, çok bilimsel ve vatandamz da kucaklayacaz. Bundan sonra da çok birlikte olacaz dedi.

LK OKKANI ANMAK OLDU

Resmi Gazetede yaymlanan kararname ile zmir Emniyet Müdürlüünden Diyarbakr l Emniyet Müdürlüüne atanan Dr. Hüseyin Akn, önceki gün sabah saatlerinde kentte gelmiti. Kentte görevine balayan Dr. Akn, ilk olarak 20 yl önce terör örgütü tarafndan Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan ile polis memurlar Mehmet Kamal, Sabri Kün, Mehmet Sepetçi, Atilla Durmu ve Selahattin Baysoyun saldrya urad Yeniehir ilçesi Sezai Karakoç Bulvarna geldi. Burada dua okuyan Dr. Akn ve beraberindekiler ardndan Okkann antna karanfil brakt.

BU TOPRAKLAR BZE YURT

Dua edilmesinin ardndan açklamalarda bulunan Dr. Akn, göreve balad kentte ilk ziyaretini Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkann ehit dütüü noktaya ziyaret gerçekletirdiini söyledi. Diyarbakra geldii ilk gün 15 Temmuz olduunu belirten Dr. Akn, Tüm ehitlerimizin mekan cennet olsun. Bu topraklar bize yurt olsun diye bin yldr ehitler verdik. Gerektiinde de vermeye devam edeceiz. Milli birliimizin demokrasimizin ülkemizin geleceinin en önemli günlerinde biri olan 15 Temmuzun 5inci seneyi devriyesinde 15 Temmuzu ve kahraman ehitlerimizi andk. Ankarada, stanbulda zmirde, Diyarbakrda, rnakta ve Hakkaride sokaa çktlar milletine ve devletine demokrasisine sahip çkt gündür 15 Temmuz dedi.

HUZUR VE GÜVEN çERSNDE

Diyarbakra geldii için mutluluk duyduunu aktaran Dr. Akn, Diyarbakra gelmekten dolay çok mutlu olduumu söylemek istiyorum. Kadim ve güzel bir ehir. Ne kadar güzel söylemi rahmetli ehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan, Türkiyenin güvenliinin sigortas Diyarbakr. Bunun bilinciyle kent daha çok güvenli olsun, kentin çocuklar huzurlu olsun. Bu kentin ve Türkiyenin anneleri ile babalar çok daha huzurlu olsun. Terör ülkemizin gündeminden tümüyle düsün. nsanlarmz kendini güven içerisinde hissetsin diye bizden önceki arkadalarmzn yapt çalmalar biraz daha öteye götürerek, çok rasyonel, çok bilimsel ve vatandamz da kucaklayarak çalmalarmza baladk. Bundan sonra da çok birlikte olacaz. Uyuturucuyla mücadelemiz öyle bir olsun ki hiçbir yavrumuz uyuturucudan hayatn kaybetmesin. Sokaklarda huzur olsun. nsanlar kendini güven içinde hissetsin diye bizden önceki arkadalarmzn yapt çalmalar biraz daha öteye götürerek vatandamz da kucaklayarak çalmalarmza baladk diye konutu.

Ana Sayfaya Git