Güzeloğlu'dan mesaj

Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolaysıyla mesaj yayımladı.

Haberler 30.08.2017 - 09:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Vali Güzelolu, mesajnda büyük zaferin 95. yl dönümünü kutlamann büyük onuru ve sevincini yaadklarn belirtti.

Gazi Mustafa Kemal Atatürkün önderliinde balatlan milli mücadelenin, Büyük Taarruz ve Meydan Muharebesi sonucunda igal kuvvetlerinin vatan topraklarndan kalc olarak atldn ve bamszln bu zaferle maçlandn ifade eden Vali Güzelolu mesajnda u ifadelere yer verdi.

BÜYÜK TAARUZUN SONUCU

Bu esiz zaferin tek kayna, birbirine kenetlenmi bir milletin vatanna, özgürlüüne ve deerlerine olan ak ve inancdr. Bu duygular milletimizi hep güçlü ve dimdik ayakta tutmu, kurduumuz devletlerin dünya tarihine yön vermesine imkn salamtr.

30 Austos, Türk Milleti için onur ve gurur günüdür. 26 Austos 1071 Malazgirt zaferiyle kaplarn araladmz Anadolu yurdunun, ebediyete kadar bizlere vatan olacan 30 Austos Zaferi bütün dünyaya bir kez daha göstermitir. Bu zafer tarih boyunca Austos aynda kazandmz ihtiaml zaferlerin son halkasdr.

TÜM MKANSIZLIKLARA RAMEN

Bugün bizlere düen ise, bütün imknszlklar ve yokluklara ramen türlü zorluklar aarak kurulan Cumhuriyetimize, birlik ve beraberlik içinde, bin yldan bu yana sürdürdüümüz kardelik ruhuyla sahip çkmak ve ülkemizi uygarlk yarnda en üst sralara tamak olmaldr.

Bu duygu ve düüncelerle; bata Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bizlere armaan eden stiklal mücadelemizin bütün kahramanlarn, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüü için canlarn seve seve veren aziz ehitlerimizi, kahraman gazilerimizi minnet, ükran ve rahmetle anyor, 30 Austos Zafer Bayramn en içten dileklerimle kutluyorum.*

Ana Sayfaya Git