Güzeloğlu'nun Şanlıurfa Turu

İl Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, önceki gün Şanlıurfa'da temaslarda bulundu. Vali, Belediye Başkanı ve Emniyet Müdürü ile İl Jandarma Komutanlığını ziyaret, ederek görüşme yaptı.

Haberler 26.08.2017 - 09:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Valisi Hasan Basri Güzelolu bir dizi temaslarda bulunmak ve Karacada Kalknma Ajansnn toplantsna katlmak üzere önceki gün anlurfaya gitti. Güzelolu, l Valisi, Belediye Bakan ve Emniyet Müdürü ile l Jandarma Komutanln ziyaret, ederek görüme yapt.

ÖNCE VALLK

Vali Güzelolu 21 Haziran 2017 tarihli Valiler Kararnamesi ile Adyamandan anlurfaya atanan Vali Sayn Abdullah Erine hayrl olsun ziyaretinde bulundu. Güzelolunu anlurfa Valisi Abdullah Erin karlad. Valilik eref Defterinin imzalanmasnn ardndan, Vali Güzelolu ve Vali Erin Valilik Makamna geçerek bir süre sohbet etti. Ziyaretin sonunda Vali Erin, Vali Güzeloluna günün ansna tablo hediye etti.

BELEDYE ZYARET

anlurfa Büyükehir Belediye Bakan Nihat çiftçi tarafndan karlanan Vali Güzelolu hatra defterini imzalad. Memleketinde olmaktan mutluluk duyduunu belirten Güzelolu,Bugün anlurfa ile Diyarbakrn ortak olduu Karacada Kalknma Ajansnn yönetim kurulu toplantsna katlmak için anlurfaya geldim.Bu toplant için geldiim memleketimde hem bir slay rahim yapmak hem bizlere gelen Valimize ve Büyükehir Belediye Bakan Nihat çiftçi ve dier hemirelerimize iadeyi ziyaret yapmak istedik. Türkiyenin gelimesine büyümesine katklar sunan GAPn merkezi hazreti brahimin memleketi anlurfamz Valimiz ve Belediye bakanmzn katklar ile güzel bir gelecee doru gidiyor dedi.

Büyükehir Belediye Bakan Nihat çiftçi ise,Valimizin kendi ehri ayn bölge içerisinde Karacada Kalknma Ajansna inallah birlikte çalma frsatmz da olacak. Ziyaretinden dolay kendilerine teekkür ediyorum Açklamalarn ardndan Vali Güzelolu büyükehir belediye bakann makamna geçti.

EMNYET MÜDÜRÜ

l Emniyet Müdürlüünü ziyaretinde Vali Güzelolunu, Emniyet Müdürü Veysal Tipiolu ve Müdür Yardmclar karlad. Vali Güzelolu, Emniyet Müdürlüü eref Defterini imzalamasnn ardndan, l Emniyet Müdürü Veysal Tipiolunun makamna geçerek bir süre sohbet etti. Ziyaret fotoraf çekiminin ardndan sona erdi.

L JANDARMA

Buarada, l Jandarma Komutan Albay Nuri Öztürk ve komutan yardmclar tarafndan

karlanan Vali Güzelolu Jandarma eref Defterini imzalad. Komutan Albay Nuri Öztürk ve yardmclar ile makamnda bir süre sohbet eden Vali Güzelolu anlurfa l Jandarma Komutanlndan ayrld.

Ana Sayfaya Git