Güzeloğlu'nun Şanlıurfa Turu

İl Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, önceki gün Şanlıurfa'da temaslarda bulundu. Vali, Belediye Başkanı ve Emniyet Müdürü ile İl Jandarma Komutanlığını ziyaret, ederek görüşme yaptı.

Güzeloğlu'nun  Şanlıurfa Turu

Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu bir dizi temaslarda bulunmak ve Karacadağ Kalkınma Ajansının toplantısına katılmak üzere önceki gün Şanlıurfa’ya gitti. Güzeloğlu, İl Valisi, Belediye Başkanı ve Emniyet Müdürü ile İl Jandarma Komutanlığını ziyaret, ederek görüşme yaptı.

ÖNCE VALİLİK

Vali Güzeloğlu 21 Haziran 2017 tarihli Valiler Kararnamesi ile Adıyaman’dan Şanlıurfa’ya atanan Vali Sayın Abdullah Erin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Güzeloğlu’nu Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin karşıladı. Valilik Şeref Defterinin imzalanmasının ardından, Vali Güzeloğlu ve Vali Erin Valilik Makamına geçerek bir süre sohbet etti. Ziyaretin sonunda Vali Erin, Vali Güzeloğlu’na günün anısına tablo hediye etti.

BELEDİYE ZİYARETİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi tarafından karşılanan Vali Güzeloğlu hatıra defterini imzaladı. Memleketinde olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Güzeloğlu,”Bugün Şanlıurfa ile Diyarbakır’ın ortak olduğu Karacadağ Kalkınma Ajansının yönetim kurulu toplantısına katılmak için Şanlıurfa’ya geldim.Bu toplantı için geldiğim memleketimde hem bir sılayı rahim yapmak hem bizlere gelen Valimize ve Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve diğer hemşirelerimize iadeyi ziyaret yapmak istedik. Türkiye’nin gelişmesine büyümesine katkılar sunan GAP’ın merkezi hazreti İbrahim’in memleketi Şanlıurfa’mız Valimiz ve Belediye başkanımızın katkıları ile güzel bir geleceğe doğru gidiyor” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ise,”Valimizin kendi şehri aynı bölge içerisinde Karacadağ Kalkınma Ajansına inşallah birlikte çalışma fırsatımız da olacak. Ziyaretinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” Açıklamaların ardından Vali Güzelolğu büyükşehir belediye başkanın makamına geçti.

EMNİYET MÜDÜRÜ

İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaretinde Vali Güzeloğlu’nu, Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu ve Müdür Yardımcıları karşıladı. Vali Güzeloğlu, Emniyet Müdürlüğü Şeref Defterini imzalamasının ardından, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu’nun makamına geçerek bir süre sohbet etti. Ziyaret fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

İL JANDARMA

Buarada,  İl Jandarma Komutanı Albay Nuri Öztürk ve komutan yardımcıları tarafından

karşılanan Vali Güzeloğlu Jandarma Şeref Defterini imzaladı. Komutan Albay Nuri Öztürk ve yardımcıları ile makamında bir süre sohbet eden Vali Güzeloğlu Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığından ayrıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz