Hani Belediyesi mahallelere yeni parklar kazandırmaya devam ediyor

Diyarbakır’ın Hani İlçe Belediyesinin, ilçenin bir çok mahallerine başlatmış olduğu çocuk oyun park yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, bir çok mahalleler de yapılan çocuk park oyun alanları ise, okullar açılmadan hizmete açılacak.

Haberler 06.09.2017 - 00:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hani Belediyesi Fen leri Müdürlüüne bal ekipler merkez mahallelerde olduu gibi, krsal mahallelerde de çocuklar için yaplan çocuk park oyun alanlar çalmalarn hzla sürdürüyor. lçeye bal Anl Mahallesinde bulunan park alan ve çevre düzenlemesi yaplarak çocuklarn güvenle oynayabilecekleri alan oluturuldu.

YEN PARK ALANLARI

Oyun gruplar yerletirilen park alanna vatandalarn oturabilecei banklar da kondu. Hani Belediye Bakan aban Arda Yazc, Geleceimizin teminat olan çocuklarmzn güven ve huzur içinde elenebilmesi bizlerin en büyük görevidir. çada ve modern kentlerin yeil dokular ile olutuunu belirterek çada ve modern bir Hani oluturabilmek için ilçemize yeni yeil alanlar, parklar ve bahçeler kazandrmak için çalyoruz. Yeni parklarmz ile çocuklarmza ve vatandalarmzn oturup soluk alabilecekleri, keyifli zaman geçirebilecekleri parklar hizmete açyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git