Hasta ziyareti yasaklandı!

Diyarbakır Dicle Üniversitesi Hastanelerinde, Kovid-19 nedeniyle ikinci bir duyuruya kadar "Hasta ziyaretleri" yasaklandı.

Haberler 19.04.2021 - 00:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Dicle Üniversitesine bal hastanelerde, Korona Virüs tedbirleri kapsamnda yatan hastalar için hiçbir ekilde ziyareçi kabul edilmeyecei bildirildi.

Son günlerde, ülke genelinde olduu gibi Diyarbakrda da younluk kazanan vaka saysna kar, yeni tedbirler alnmaya devam ediyor. Daha önce ksmi olarak normalleen, hasta ziyaretlerine Dicle Üniversitesi Hastaneler Bahekimlii, ikinci bir duyuruya kadar kstlama getirdi.

VATANDALARDAN HASSASYET STED

Hastaneler Bahekimi Prof. Dr. Mehmet Akda, getirilen yasaklamayla ilgili olarak unlar söyledi.

kinci bir duyuruya kadar, hastanelerimizde hiçbir ekilde, hasta ziyareti kabul edilmeyecektir. Vatandalarmzn bu konuda bizlere yardmc olmalarn diliyoruz. Yapm olduumuz uygulamalar vatandalarmzn saln korumaya yöneliktir. Pandemi ile mücadelemizde bizlerin yannda olan vatandalarmza imdiden teekkür ediyoruz. Ve bir kez daha vurguluyoruz ki maskesiz sokaa çkmayn, sosyal mesafenizi koruyun, hijyen kurallarna uyun. Unutmayn ki hiçbir virüs alacamz tedbirlerden daha güçlü deildir

Ana Sayfaya Git