Hayallerine kavuştular!

Bağlar Belediyesi’nin ücretsiz kurs vererek sınavlara hazırladığı öğrenciler, üniversitelerin konservatuar bölümlerine yerleşerek hayallerine kavuşmaya devam ediyor.

Haberler 12.11.2021 - 00:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Merkez Balar lçe AK Parti Belediye Bakanlnn verdii ücretsiz hazrlk kurslaryla hazrlanarak üniversitelerin konservatuar ve güzel sanatlar fakültelerine yerleen örenci says 19a ulat.

Daha önce 14 örenci, çeitli üniversitelerin ilgili bölüm ve fakültelerine yerlemiti. Bu defa 5 örenci Ardahan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesine yerleerek bu alandaki hayallerini gerçekletirdi.

Necdet Muzafferolu, Ahmet Erdem ve Recep Arasn eitmenliinde snav maratonuna hazrlanan örencilerin baars sevinçle karland.

ETMEN VE ÖRENCLERDEN TEEKKÜR MESAJI

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolunun eitime büyük önem verdiini belirten eitmenler ve örenciler, desteinden dolay kendisine teekkür etti.

Bakan Beyolu da önemli olann gençlerin gelecei olduunu belirterek baar gösteren örencilerle gurur duyduklarn söyledi. Beyolu,Üzerimize düeni yaparak imkan saladk, gençlerimizin önünü açtk. En kalbi duygularmla eitim hayatlarnda kendilerine sonsuz baarlar diliyorum. dedi.

Ana Sayfaya Git