Hayallerine kavuştular!

Bağlar Belediyesi’nin ücretsiz kurs vererek sınavlara hazırladığı öğrenciler, üniversitelerin konservatuar bölümlerine yerleşerek hayallerine kavuşmaya devam ediyor.

Hayallerine kavuştular!

Diyarbakır'ın Merkez Bağlar İlçe AK Parti Belediye Başkanlığının verdiği ücretsiz hazırlık kurslarıyla hazırlanarak üniversitelerin konservatuar ve güzel sanatlar fakültelerine yerleşen öğrenci sayısı 19’a ulaştı.

Daha önce 14 öğrenci, çeşitli üniversitelerin ilgili bölüm ve fakültelerine yerleşmişti. Bu defa 5 öğrenci Ardahan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’ne yerleşerek bu alandaki hayallerini gerçekleştirdi.

Necdet Muzafferoğlu, Ahmet Erdem ve Recep Aras’ın eğitmenliğinde sınav maratonuna hazırlanan öğrencilerin başarısı sevinçle karşılandı.

EĞİTMEN VE ÖĞRENCİLERDEN TEŞEKKÜR MESAJI

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun eğitime büyük önem verdiğini belirten eğitmenler ve öğrenciler, desteğinden dolayı kendisine teşekkür etti.

Başkan Beyoğlu da önemli olanın gençlerin geleceği olduğunu belirterek başarı gösteren öğrencilerle gurur duyduklarını söyledi. Beyoğlu,”Üzerimize düşeni yaparak imkan sağladık, gençlerimizin önünü açtık. En kalbi duygularımla eğitim hayatlarında kendilerine sonsuz başarılar diliyorum.” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz