Hedef donanımlı nesil yetiştirmektir!

Diyarbakır Valisi Karaloğlu'ndan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı yayınladı. Karaloğlu, "Hedefimiz; düşünen, inisiyatif alabilen, sorgulayan, sanatla, sporla, bilimle hayal kuran, hayatın güçlükleri ile baş edebilecek ölçüde donanımlı ve yetenekli gençler yetiştirmek" dedi.

Haberler 23.04.2022 - 01:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ahmet DEMR

DYARBAKIR(SÖZ) - Diyarbakr Valisi Münir Karalolu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayram dolaysyla mesaj yaymlad.

Karalolu, mesajnda 23 Nisan büyük bir heyecan ve cokuyla kutlamann gururunu yaadklarn belirtti. Her yl baharda yüreklerin cokuyla dolduunu, 23 Nisann da bu cokunun ve heyecann teminat olduunu dile getiren Karalolu, unlar aktard:

23 NSAN MESAJI

23 Nisan 1920de necip milletimiz Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliinde Hakimiyet kaytsz artsz milletindir demitir. Bu iarla kenetlenerek çkt ve büyük mücadeleler verdii bamszlk yolunda Türkiye Cumhuriyetimizi kurmutur. Sevgili çocuklar sizler, milletimizin umut çiçeklerisiniz. Her biriniz yarnlarmza bahar müjdesisiniz. Gülen yüzünüz ve gözlerinizdeki k, büyük ve güçlü Türkiyenin inasnda bizlere güç veriyor, inancmz artryor, hedeflerimizi yükseltiyor. Sizlerin salkl, eitimli ve mutlu bireyler olarak hayata devam etmeniz, yarnlarmz en güzel ekilde ihya ve ina etmeniz en büyük arzumuzdur. Diyarbakrda da bu arzumuzu gerçekletirmek için sizlerin hizmetkaryz. Gece gündüz demeden çalyoruz. Hedefimiz; düünen, inisiyatif alabilen, sorgulayan, sanatla, sporla, bilimle hayal kuran, hayatn güçlükleri ile ba edebilecek ölçüde donanml ve yetenekli gençler yetitirmek. Bunu baarabildiimiz takdirde bugünün çocuklar, yarnn gençleri olarak sizler ülkemizi gelecee tamaya devam edeceksiniz.

Ana Sayfaya Git