Hedef donanımlı nesil yetiştirmektir!

Diyarbakır Valisi Karaloğlu'ndan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı yayınladı. Karaloğlu, "Hedefimiz; düşünen, inisiyatif alabilen, sorgulayan, sanatla, sporla, bilimle hayal kuran, hayatın güçlükleri ile baş edebilecek ölçüde donanımlı ve yetenekli gençler yetiştirmek" dedi.

Hedef donanımlı nesil yetiştirmektir!

Ahmet DEMİR

DİYARBAKIR(SÖZ) - Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Karaloğlu, mesajında 23 Nisan'ı büyük bir heyecan ve coşkuyla kutlamanın gururunu yaşadıklarını belirtti. Her yıl baharda yüreklerin coşkuyla dolduğunu, 23 Nisan'ın da bu coşkunun ve heyecanın teminatı olduğunu dile getiren Karaloğlu, şunları aktardı:

23 NİSAN MESAJI

"23 Nisan 1920’de necip milletimiz Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde 'Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir' demiştir. Bu şiarla kenetlenerek çıktığı ve büyük mücadeleler verdiği bağımsızlık yolunda Türkiye Cumhuriyetimizi kurmuştur. Sevgili çocuklar sizler, milletimizin umut çiçeklerisiniz. Her biriniz yarınlarımıza bahar müjdesisiniz. Gülen yüzünüz ve gözlerinizdeki ışık, büyük ve güçlü Türkiye'nin inşasında bizlere güç veriyor, inancımızı artırıyor, hedeflerimizi yükseltiyor. Sizlerin sağlıklı, eğitimli ve mutlu bireyler olarak hayata devam etmeniz, yarınlarımızı en güzel şekilde ihya ve inşa etmeniz en büyük arzumuzdur. Diyarbakır'da da bu arzumuzu gerçekleştirmek için sizlerin hizmetkarıyız. Gece gündüz demeden çalışıyoruz. Hedefimiz; düşünen, inisiyatif alabilen, sorgulayan, sanatla, sporla, bilimle hayal kuran, hayatın güçlükleri ile baş edebilecek ölçüde donanımlı ve yetenekli gençler yetiştirmek. Bunu başarabildiğimiz takdirde bugünün çocukları, yarının gençleri olarak sizler ülkemizi geleceğe taşımaya devam edeceksiniz."

Kaynak: Diyarbakır Söz