Hırsızlık kamerada!

DİYARBAKIR'ın Kayapınar İlçesinde 16 Aralık günü iki marketten toplam 7 bin liralık malzeme çalan hırsız, güvenlik kameralarına yakalandı. İşyeri sahipleri bölgede hırsızlık olaylarının arttığını belirterek, yetkililerin çözüm bulmasını istedi.

Haberler 20.12.2016 - 08:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Kayapnar lçesi Huzurevleri Mahallesinde 16 Aralk günü iki markette hrszlk meydana geldi. yeri sahiplerinin sabah dükkanlarn açmas ile ortaya çkan hrszlk, bir marketin güvenlik kamerasnca saniye saniye kaydedildi.

MARKET FARELER KAMERADA

Görüntülerde, saat 02.44te markete giren hrsz, iyerinde bulunan malzemeleri ve kasada bulunan bir miktar paray siyah bir poete koyuyor. Rahat tavrlar ile dikkat çeken hrsz, uzun bir süre dükkandaki malzemeleri poete koyduktan sonra iyerinden ayrlyor. Kapdan çkt srada tezgahta gördüü kutuyu da poete atan hrsz, daha sonra iyerinden çkarak uzaklayor. Ayn gece ayn bölgede bir marketi daha soyan hrsz, kaçp ortadan kayboldu.

HBAR ÜZERNE SORUTURMA

hbar üzerine ekipler bölgeye gelip, inceleme balatt. Bir gecede toplam 7 bin liralk malzeme çalan hrszn girdii iyerlerinde parmak izi brakmad da örenildi.

Marketlerinden hrszlk yaplan Ramazan Tatan ve Mehmet Tekta, polise ifade verdi. Tekta, bu bölgede hrszlk olaylarnn son zamanlarda arttn belirterek, Biz rzkmz kazanmak için mücadele ediyoruz. Bu ehir ekiyalar borç aldmz malzemeleri satyor. Burada hrszlk olaylar çok artt. Yetkililerin bu olaylara bir çözüm bulmasn istiyoruz. Eer yetkililer buna müdahale etmezse daha çok artacak. çünkü son zamanlarda sk sk bu olaylar yaanmaya balad. Gece yarlar hrszlk olmamas için evimizden çkp iyerlerimizi kontrol etmeye geliyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git