Görüş Bildir

Hırsızlık kamerada!

DİYARBAKIR'ın Kayapınar İlçesinde 16 Aralık günü iki marketten toplam 7 bin liralık malzeme çalan hırsız, güvenlik kameralarına yakalandı. İşyeri sahipleri bölgede hırsızlık olaylarının arttığını belirterek, yetkililerin çözüm bulmasını istedi.

Hırsızlık kamerada!

Merkez Kayapınar İlçesi Huzurevleri Mahallesi'nde 16 Aralık günü iki markette hırsızlık meydana geldi. İşyeri sahiplerinin sabah dükkanlarını açması ile ortaya çıkan hırsızlık, bir marketin güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi.

MARKET FARELERİ KAMERADA

Görüntülerde, saat 02.44'te markete giren hırsız, işyerinde bulunan malzemeleri ve kasada bulunan bir miktar parayı siyah bir poşete koyuyor. Rahat tavırları ile dikkat çeken hırsız, uzun bir süre dükkandaki malzemeleri poşete koyduktan sonra işyerinden ayrılıyor. Kapıdan çıktığı sırada tezgahta gördüğü kutuyu da poşete atan hırsız, daha sonra işyerinden çıkarak uzaklaşıyor. Aynı gece aynı bölgede bir marketi daha soyan hırsız, kaçıp ortadan kayboldu.

İHBAR ÜZERİNE SORUŞTURMA

İhbar üzerine ekipler bölgeye gelip, inceleme başlattı. Bir gecede toplam 7 bin liralık malzeme çalan hırsızın girdiği işyerlerinde parmak izi bırakmadığı da öğrenildi.

Marketlerinden hırsızlık yapılan Ramazan Taştan ve Mehmet Tektaş, polise ifade verdi. Tektaş, bu bölgede hırsızlık olaylarının son zamanlarda arttığını belirterek, "Biz rızkımızı kazanmak için mücadele ediyoruz. Bu şehir eşkiyaları borç aldığımız malzemeleri satıyor. Burada hırsızlık olayları çok arttı. Yetkililerin bu olaylara bir çözüm bulmasını istiyoruz. Eğer yetkililer buna müdahale etmezse daha çok artacak. Çünkü son zamanlarda sık sık bu olaylar yaşanmaya başladı. Gece yarıları hırsızlık olmaması için evimizden çıkıp işyerlerimizi kontrol etmeye geliyoruz" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi