Hizmeti gönülle pekiştiriyoruz

Bayram sonrasındaki ilk halk buluşmasını Emek Caddesi’nde gerçekleştiren Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ile vatandaşlar arasında kalpleri ısıtan görüntüler yaşandı. Yaşlı bir vatandaşın sarılarak alnından öptüğü Beyoğlu,”İnsanların kalplerine dokunmadıkça yaptığınız hizmetlerin anlamı olmaz. Hizmet belediyeciliğini gönül belediyeciliği ile pekiştirerek asıl başarıyı bu noktada elde ettik.” diye konuştu.

Haberler 07.05.2022 - 01:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Remzi ET

DYARBAKIR(SÖZ )-Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, Emek Caddesinde esnaf ve vatandalarla bir araya gelerek bir yandan belediyenin hizmetlerine ilikin memnuniyetlerini sordu, dier yandan da kendisine iletilen sorunlarn ksa zamanda çözümü için telefonla belediyenin ilgili birimlerine talimat verdi.

Sahada En yi Hakem Halktr

Sahada en iyi hakemin halk olduunu belirten Bakan Beyolu,bazen bizim göremediklerimizi halkmz daha iyi görebiliyor. Biz de buralara gelince hem istiare ediyoruz, hem kendi gözlemlerimizle de tespitlerde bulunuyoruz. ifadelerine yer verdi.

Halkmz Samimiyeti Görünce Sahipleniyor

Bizi yönetenler bizi dikkate alsn, yanmzda olsun, bizi dinlesin diyen yal bir vatanda, halkn arasnda olmasndan memnuniyet duyduu Bakan Beyoluna sarlarak alnndan öptü.

nsanlarn kalplerini kazanmadkça yaplan hizmetlerin bir anlamnn olmayacan ifade eden Beyolu, bu yüzden Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann deyimiyle gönül, sosyal ve hizmet belediyeciliini bir bütün olarak görüp bu dorultuda hareket ettiklerini söyledi. Beyolu,Tevazu, samimiyet ve gayretle çaltnz zaman bu kadirinas halk ,kendisine hizmetkar olduunuzu görerek sizi sahipleniyor. dedi.

Ana Sayfaya Git