Görüş Bildir

Hizmeti gönülle pekiştiriyoruz

Bayram sonrasındaki ilk halk buluşmasını Emek Caddesi’nde gerçekleştiren Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ile vatandaşlar arasında kalpleri ısıtan görüntüler yaşandı. Yaşlı bir vatandaşın sarılarak alnından öptüğü Beyoğlu,”İnsanların kalplerine dokunmadıkça yaptığınız hizmetlerin anlamı olmaz. Hizmet belediyeciliğini gönül belediyeciliği ile pekiştirerek asıl başarıyı bu noktada elde ettik.” diye konuştu.

Hizmeti gönülle pekiştiriyoruz

Remzi ETİĞ

DİYARBAKIR(SÖZ )-Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Emek Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek bir yandan belediyenin hizmetlerine ilişkin memnuniyetlerini sordu, diğer yandan da kendisine iletilen sorunların kısa zamanda çözümü için telefonla belediyenin ilgili birimlerine talimat verdi.

“Sahada En İyi Hakem Halktır”

Sahada en iyi hakemin halk olduğunu belirten Başkan Beyoğlu,”bazen bizim göremediklerimizi halkımız daha iyi görebiliyor. Biz de buralara gelince hem istişare ediyoruz, hem kendi gözlemlerimizle de tespitlerde bulunuyoruz.” ifadelerine yer verdi.

“Halkımız Samimiyeti Görünce Sahipleniyor”

“Bizi yönetenler bizi dikkate alsın, yanımızda olsun, bizi dinlesin” diyen yaşlı bir vatandaş, halkın arasında olmasından memnuniyet duyduğu Başkan Beyoğlu’na sarılarak alnından öptü.

İnsanların kalplerini kazanmadıkça yapılan hizmetlerin bir anlamının olmayacağını ifade eden Beyoğlu, bu yüzden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın deyimiyle gönül, sosyal ve hizmet belediyeciliğini bir bütün olarak görüp bu doğrultuda hareket ettiklerini söyledi. Beyoğlu,”Tevazu, samimiyet ve gayretle çalıştığınız zaman bu kadirşinas halk ,kendisine hizmetkar olduğunuzu görerek sizi sahipleniyor.” dedi.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi