HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Dinç'ten işyerleri yanan esnafa ziyaret

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Faruk Dinç, merkez Bağlar ilçesinde bulunan Gıda Toptancılar Sitesi’nde işyerleri yanan işletmecileri ve işletme çalışanlarını ziyaret ederek “geçmiş olsun” dileklerini iletti.

Haberler 06.03.2021 - 09:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn merkez Balar ilçesi Gda Toptanclar Sitesinde dün i yerleri yanan iletmecileri ve iletme çalanlarn ziyaret eden HÜDA PAR Diyarbakr l Bakan Faruk Dinç, yanan iyerinde incelemelerde bulunarak iyeri sahiplerine ve çalanlarna geçmi olsun dileklerinde bulundu.

Önceki gün Gda Toptanclar Sitesinde bir i yerinde çkan yangn ksa sürede komu i yerine de bulat. yerleri yanan esnafn can kayb ve yaralanma olmazken i yerlerinde maddi hasar meydana geldi.

Cuma namaz çk maddi hasardan dolay madur olan i yeri sahiplerini ziyaret eden Dinç, Cuma namaz çk iyerleri yanan Gda Toptanclar Sitesi esnafn ziyaret ettik. Elektrikten kaynaklandn örendiimiz yangnda can kaybnn olmamas bizleri sevindirdi. Oluan maddi hasarn telafisi mümkündür ama can kaybnn telafisi imkanszdr. Bu anlamda her zaman tedbirleri almal, elektrik kontrolleri bata olmak üzere; sigara izmaritlerinin yerlere atlmamas ve bizlere zarar verebilecek tüm tedbirleri almamz gerekir. Bu vesileyle tekrar maddi hasardan dolay maduriyet yaayan esnafmza geçmi olsun dileklerimizi iletiyoruz. dedi.

Ziyarette Dinçe, l Bakan Yardmcs Ali Doan, l Gençlik Kollar Bakan Mücahit leri, HAKSAD Genel Bakan hsan Yüce, HAKSAD Diyarbakr ube Bakan Recep Dakak elik etti.

Ana Sayfaya Git