Husumetlisini öldürdü, evi ateşe verildi

Fuat Akgök, aynı mahallede oturduğu ve husumetli olduğu komşusu tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Akgök'ün yakınları, kaçan şüphelinin evini taşlayarak ateşe verildi.

Haberler 26.04.2022 - 02:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR(SÖZ)-Merkez Yeniehir ilçesinde, Fuat Akgök, ayn mahallede oturduu ve husumetli olduu komusu tarafndan tabancayla vurularak öldürüldü. Akgökün yaknlar, kaçan üphelinin evini talayarak atee verirken, hastanede de gerginlik yaanmas üzerine polis güvenlik önlemi ald.

HUSUMETL OLDUU KOMUSU

Olay, öle saatlerinde Yeniehir ilçesine bal Dicle Mahallesinde meydana geldi. Fuat Akgök (37), husumetli olduu komusuyla sokakta karlanca tartmaya balad. Tartmann büyümesiyle kavga eden ikiliden ismi örenilemeyen üpheli, belindeki tabancay çkararak Akgöke 3 el ate etti.

Üç EL ATE EDEREK VURDU

Akgök, vücuduna isabet eden kurunlarla yere ylrken, üpheli de kaçt. hbar üzerine olay yerine salk ve polis ekipleri sevk edildi. Akgök, ilk müdahalenin ardndan Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesine kaldrld. Akgök, burada yaplan tüm müdahalelere ramen kurtarlamazken, yaknlar da üphelinin evini talayp, atee verdi.

HASTANEDE KURTARILAMADI

Yangn, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Hastanede de gerginlik yaanmas üzerine bölgeye takviye ekipler sevk edildi. Fuat Akgökün cansz bedeni, otopsi için Adli Tp Kurumu morguna götürüldü. Polis, kaçan üphelinin yakalanmas için çalmalarn sürdürüyor.

Ana Sayfaya Git