İhtimaller Zinciri!

Aşırı hız, dikkatsizlik ve ihmal; trafik terörüne davetiye çıkarırken, yollar kan gölüne döndü. 3 kişi öldü, 26 kişi de yaralandı.

Haberler 08.09.2018 - 10:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ar hz, dikkatsizlik ve ihmal; trafik terörüne davetiye çkarrken, yollar kan gölüne döndü. 3 kii öldü, 26 kii de yaraland.

ANIZ YANGINI KAZAYA YOL AçTI

Bismil-Batman karayolunun çöltepe mevkisinde, yol kenarnda çkan anz yangn görü mesafesini düürdü. Duman nedeniyle 6 aracn kart zincirleme trafik kazas meydana geldi. Kazada yaralanan 1i ar 8 kii hastaneye kaldrlrken, karayolu trafie kapatld.

KÜçÜK SÜRÜCÜ TERÖRÜ

Diyarbakr yeni stadyum yolu üzerinde ailesinden habersiz arabann anahtarn alan 17 yandaki genç, ehliyetsiz direksiyona geçince kaza yapt. Olayda 2si çocuk 4 kii yaralanrken kaldrmda kimsenin olmamas büyük faciay önledi.

MARDN YOLUNDAK KAZA

Günün son kazas ise sabah saatlerinde Diyarbakr-Mardin karayolunda meydana geldi. Kazada 2si çocuk 3 kii yaraland.

ELAZI-BNGÖL KARAYOLU

Bingölden Elaz yönüne giden, sürücüsünün kimlii örenilemeyen otomobil, Kovanclar ilçesi Yarmca köyü yaknlarnda kontrolden çkarak, arampole yuvarland Kazada bir kii öldü, 2 kii yaraland

TARIM ARACI DEVRLD

irvan ilçesine bal Kilis ve Pirinçli köyleri arasndaki karayolunda meydana geldi. Kazada, Umut Aldemir ve Nurcan Eres hayatn kaybetti, 8 kii de yaraland.

Alnan tüm trafik önlemlerine raen, karayollarnda dün de can pazar yaand. Ar hz, hatal sollama ve ihmaller zinciri bir çok kazann meydana gelmesine neden oldu, Diyarbakr ve çevre il snrlarndaki kazalarda 3 kii hayatn kaybetti, 26 kii de yaraland.

ANIZ YANGINI KAZAYA YOL AçTI

Bismil-Batman karayolunun çöltepe mevkisinde, yol kenarnda saat 15.00 sralarnda çkan anz yangn görü mesafesini düürdü. Duman nedeniyle 6 aracn kart zincirleme trafik kazas meydana geldi. Kazada yaralanan 1i ar 8 kii hastaneye kaldrlrken, karayolu trafie kapatld.

Bölgeye Diyarbakrdan itfaiye ekipleri gönderilirken, Bismil ilçesi üzerinden salanan Diyarbakr-Batman karayolu, anz yangn ve kaza nedeniyle trafie kapatld.

2 YIL ÖNCE DE AYNI SEBEPLE

Anz yangn söndürülmeye çallrken, 14 Eylül 2016da ayn yol üzerinde yine anz yangn nedeniyle meydana gelen zincirleme kazada 13 araç birbirine girmi, 4ü ar 20 kii yaralanmt.

KÜçÜK SÜRÜCÜ TERÖRÜ

Diyarbakr yeni stadyum yolu üzerinde ailesinden habersiz arabann anahtarn alan 17 yandaki genç, ehliyetsiz direksiyona geçince kaza yapt. Yol ayrmna süratli girerek kaldrma uçan 06 FJ 4415 plakal araç bir sitenin duvarna çarparak durdu. Olayda 2si çocuk 4 kii yaralanrken kaldrmda kimsenin olmamas büyük faciay önledi. Olay gören vatandalar 112 salk ekibine haber verdi. Olay yerine çok sayda ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerinde ilk müdahaleleri yaplan yarallar hastaneye sevk edilirken kaza ile ilgili incelme balatld.

MARDN YOLUNDAK KAZA

Diyarbakrdaki günün son kazas ise sabah saatlerinde Diyarbakr-Mardin karayolunda meydana geldi. 06 KTD 67 plakal araç, dönü yapt srada seyir halindeki 34 RT 7233 plakal arac fark etmedi. Hzla yola çkan 06 KTD 67 plakal araç, 34 RT 7233 plakal araçla çarpt. Kazay görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 salk güvenlik görevlileri sevk edildi. Salk görevlileri, araçlarda bulunan 2si çocuk 3 yaralya olay yerinde müdahale yaptktan sonra birini Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi, ikisini de Dicle Üniversitesi Tp Fakültesi acil servisine kaldrd. Olay yerine gelen güvenlik güçleri, güvenlii saladktan sonra karayolunu trafie açt. Kaza ile ilgili inceleme balatld.

ELAZI-BNGÖL KARAYOLU

Bingölden Elaz yönüne giden, sürücüsünün kimlii örenilemeyen 23 K 1503 plakal otomobil, Kovanclar ilçesi Yarmca köyü yaknlarnda kontrolden çkarak, arampole yuvarland. çevredekilerin haber vermesi üzerine kaza yerine salk, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Salk ekiplerinin yapt incelemede, 1 kiinin olay yerinde yaamn yitirdii belirlendi. Kazada, ar yaralanan 2 kii ise yaplan ilk müdahalenin ardndan, ambulanslarla Elazdaki hastanelere kaldrld.

TARIM ARACI DEVRLD

Kaza, irvan ilçesine bal Kilis ve Pirinçli köyleri arasndaki karayolunda meydana geldi. Umut Aldemir yönetimindeki patpat, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu devrildi. hbar üzerine olay yerine gelen salk ekipleri tarafndan Siirt Devlet Hastanesine kaldrlan yarallardan durumu ar olan Umut Aldemir ve Nurcan Eres, doktorlarn tüm müdahalesine ramen kurtarlamad. Yaral Muhammed Aldemir, Nursel Aldemir, Fatma Aldemir, Mehdiye Aldemir, Mercan Aldemir, Ekrem Aldemir, Aysel Eres ve Nazl Eres ise tedaviye alnd.

Yaamn yitiren Umut Aldemir ve Nurcan Eresin cenazeleri, otopsi için Siirt Devlet Hastanesi morguna kaldrld. Kazayla ilgili soruturma balatld.

Ana Sayfaya Git