Görüş Bildir

İhtimaller Zinciri!

Aşırı hız, dikkatsizlik ve ihmal; trafik terörüne davetiye çıkarırken, yollar kan gölüne döndü. 3 kişi öldü, 26 kişi de yaralandı.

İhtimaller Zinciri!

Aşırı hız, dikkatsizlik ve ihmal; trafik terörüne davetiye çıkarırken, yollar kan gölüne döndü. 3 kişi öldü, 26 kişi de yaralandı.

ANIZ YANGINI KAZAYA YOL AÇTI

Bismil-Batman karayolunun Çöltepe mevkisinde, yol kenarında çıkan anız yangını görüş mesafesini düşürdü. Duman nedeniyle 6 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada yaralanan 1'i ağır 8 kişi hastaneye kaldırılırken, karayolu trafiğe kapatıldı.

KÜÇÜK SÜRÜCÜ TERÖRÜ

Diyarbakır yeni stadyum yolu üzerinde ailesinden habersiz arabanın anahtarını alan 17 yaşındaki genç, ehliyetsiz direksiyona geçince kaza yaptı. Olayda 2’si çocuk 4 kişi yaralanırken kaldırımda kimsenin olmaması büyük faciayı önledi.

MARDİN YOLUNDAKİ KAZA

Günün son kazası ise sabah saatlerinde Diyarbakır-Mardin karayolunda meydana geldi. Kazada 2'si çocuk 3 kişi yaralandı.

ELAZIĞ-BİNGÖL KARAYOLU

Bingöl'den Elazığ yönüne giden, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen otomobil, Kovancılar ilçesi Yarımca köyü yakınlarında kontrolden çıkarak, şarampole yuvarlandı Kazada bir kişi öldü, 2 kişi yaralandı

TARIM ARACI DEVRİLDİ

Şirvan ilçesine bağlı Kilis ve Pirinçli köyleri arasındaki karayolunda meydana geldi. Kazada, Umut Aldemir ve Nurcan Eres hayatını kaybetti, 8 kişi de yaralandı.

Alınan tüm trafik önlemlerine rağen, karayollarında dün de can pazarı yaşandı. Aşırı hız, hatalı sollama ve ihmaller zinciri bir çok kazanın meydana gelmesine neden oldu, Diyarbakır ve çevre il sınırlarındaki kazalarda 3 kişi hayatını kaybetti, 26 kişi de yaralandı.

ANIZ YANGINI KAZAYA YOL AÇTI

Bismil-Batman karayolunun Çöltepe mevkisinde, yol kenarında saat 15.00 sıralarında çıkan anız yangını görüş mesafesini düşürdü. Duman nedeniyle 6 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada yaralanan 1'i ağır 8 kişi hastaneye kaldırılırken, karayolu trafiğe kapatıldı.

Bölgeye Diyarbakır'dan itfaiye ekipleri gönderilirken, Bismil ilçesi üzerinden sağlanan Diyarbakır-Batman karayolu, anız yangını ve kaza nedeniyle trafiğe kapatıldı.

2 YIL ÖNCE DE AYNI SEBEPLE

Anız yangını söndürülmeye çalışılırken, 14 Eylül 2016'da aynı yol üzerinde yine anız yangını nedeniyle meydana gelen zincirleme kazada 13 araç birbirine girmiş, 4'ü ağır 20 kişi yaralanmıştı.

KÜÇÜK SÜRÜCÜ TERÖRÜ

Diyarbakır yeni stadyum yolu üzerinde ailesinden habersiz arabanın anahtarını alan 17 yaşındaki genç, ehliyetsiz direksiyona geçince kaza yaptı. Yol ayrımına süratli girerek kaldırıma uçan 06 FJ 4415 plakalı araç bir sitenin duvarına çarparak durdu. Olayda 2’si çocuk 4 kişi yaralanırken kaldırımda kimsenin olmaması büyük faciayı önledi. Olayı gören vatandaşlar 112 sağlık ekibine haber verdi. Olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar hastaneye sevk edilirken kaza ile ilgili incelme başlatıldı.

MARDİN YOLUNDAKİ KAZA

Diyarbakır'daki günün son kazası ise sabah saatlerinde Diyarbakır-Mardin karayolunda meydana geldi. 06 KTD 67 plakalı araç, dönüş yaptığı sırada seyir halindeki 34 RT 7233 plakalı aracı fark etmedi. Hızla yola çıkan 06 KTD 67 plakalı araç, 34 RT 7233 plakalı araçla çarpıştı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 sağlık güvenlik görevlileri sevk edildi. Sağlık görevlileri, araçlarda bulunan 2’si çocuk 3 yaralıya olay yerinde müdahale yaptıktan sonra birini Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi, ikisini de Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi acil servisine kaldırdı.  Olay yerine gelen güvenlik güçleri, güvenliği sağladıktan sonra karayolunu trafiğe açtı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

ELAZIĞ-BİNGÖL KARAYOLU

Bingöl'den Elazığ yönüne giden, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 23 K 1503 plakalı otomobil, Kovancılar ilçesi Yarımca köyü yakınlarında kontrolden çıkarak, şarampole yuvarlandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine kaza yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, 1 kişinin olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Kazada, ağır yaralanan 2 kişi ise yapılan ilk müdahalenin ardından, ambulanslarla Elazığ'daki hastanelere kaldırıldı.

TARIM ARACI DEVRİLDİ

Kaza, Şirvan ilçesine bağlı Kilis ve Pirinçli köyleri arasındaki karayolunda meydana geldi. Umut Aldemir yönetimindeki patpat, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu devrildi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Siirt Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan Umut Aldemir ve Nurcan Eres, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Yaralı Muhammed Aldemir, Nursel Aldemir, Fatma Aldemir, Mehdiye Aldemir, Mercan Aldemir, Ekrem Aldemir, Aysel Eres ve Nazlı Eres ise tedaviye alındı.

Yaşamını yitiren Umut Aldemir ve Nurcan Eres'in cenazeleri, otopsi için Siirt Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi