İhtiyaç sahipleri yalnız kalmadı!

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, olumsuz hava koşulları nedeniyle dışarıya çıkamayan hasta vatandaşları ziyaret etti.

Haberler 26.01.2022 - 00:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn merkez Balar lçe Belediye Bakanl, çetin geçen k koullar nedeniyle zorluk çeken vatandalara yönelik çalmalarn gönül, sosyal ve hizmet belediyecilii iaryla sürdürüyor.

lçede etkili olan kar ya ve olumsuz hava koullar nedeniyle dar çkamayan hasta ve yal vatandalar ile yeni çocuklu ailelere moral destei Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolundan geldi.

Vatandalarn taleplerini dinlemek ve ihtiyaç sahiplerine yerinde destek olmak üzere mahalle ve ev ziyaretlerini sürdüren Bakan Beyolu, ei Dürdane Beyolu ile birlikte Körhat ve Fatih mahallelerinde bulumalar gerçekletirdi. Ziyaret edilen evler arasnda hasta ve yallarn yan sra yeni çocuklar olan aileler yer ald. Baz ailelerin talebi üzerine Bakan Beyolu, yeni doan çocuklara isim vererek dua etti.

MAHSUR KALANLARA YARDIM EL

Belediye ekiplerinin krsal bölgelerdeki kar mesaisi aralksz olarak devam ediyor. Karacada bölgesinde hazr bekletilen ekipler, youn tipi ve olumsuz hava koullaryla amansz bir mücadele vererek bir yandan ulam elverili hale getirirken, dier yandan mahsur kalan araçlar ve vatandalar kurtararak bölge halknn takdirini kazanyor. Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu,kar ya baladktan sonra krsalda 100den fazla arac kurtararak vatandalarn can ve mal güvenliini saladklarna dikkat çekti. Tipi ve frtna nedeniyle yüksek yerlerde yollarn sürekli kapandn belirten Beyolu,Anlk müdahalelerle hem yollar açyor, mahsur kalan araçlar ve vatandalarmz kurtaryoruz. ifadelerini kulland.

HçBR çOCUUMUZ BU KI ÜÜMESN

Balar Belediyesi, k döneminde ihtiyaç sahibi vatandalarn giyim taleplerini karlamaya devam ediyor. Belediyenin kendi imkanlar ve hayrseverlerin desteiyle temin edilen klk gysiler, ihiyaç sahibi olduklar tespit edilen ailelere takdim edildi. Belediyenin giyim maazasnda düzenlenen törende aileler ve ihtiyaç sahibi çocuklarla bir araya gelen Bakan Beyolu, yakndan ilgilenerek samimi sohbetler gerçekletirdii çocuklar kendi elleriyle giydirdi. Bakan Beyolu,Maaza personelimize talimat verdim. Buraya gelen aileler kendi ihtiyaçlarn kendileri belirleyerek ürün seçimini de kendileri yapyor. Bu k hiçbir çocuumuz üümesin diyoruz. htiyaçlarn karladmz ailelerimizi ve çocuklarmz bu k artlarnda madur olmasnlar diye belediyemizin araçlaryla getirip ayn ekilde evlerine kadar braktk dedi.

Ana Sayfaya Git