İhtiyaç sahiplerinin yüzlerini güldürdü

Ramazan ayının ilk gününü ilçenin sokaklarında geçiren AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, eşi Dürdane Beyoğlu ile birlikte 7 aileyi ziyaret etti, iki mahallede vatandaşlarla bir araya gelerek çeşitli konulardaki taleplerini karşılayarak ihtiyaç sahiplerine ayni ve nakdi destek sağladı.

Haberler 04.04.2022 - 01:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Merkez AK Partili Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, ei Dürdane Beyolu ile birlikte Ramazan aynn ilk gününde Balar sokaklarnda vatandalarn arasndayd.

VATANDALARLA BR ARADA GEçEN YOUN BR GÜN

Muradiye Mahallesinde 5 ve Mevlana Halit Mahallesinde 2 olmak üzere 7 aileyi ziyaret eden Beyolu çifti, mahallede bulunan esnaf ve vatandalarn Ramazan ayn tebrik ederek ihtiyaç sahibi ailelerin çeitli konulardaki taleplerini yerine getirip yüzleri güldürdü.

CUMHURBAKANIMIZIN LDERLNDE MLLETMZ çARESZ BIRAKMAYACAIZ

Manevi deeri yüksek olan mübarek Ramazan ayn vatandalarla hasbihal edip taleplerini dinleyerek ve ihtiyaçlarn karlayarak geçirmeyi amaçladklarn anlatan Bakan Beyolu,Niyeti hizmet etmek olan yorulmak nedir bilmez. Bize milletimizin hayr dualar yeter. Rahmet ve bereket ayna her zaman olduu gibi kymetli hemehrilerimizle bir araya gelip cumhurbakanmz sayn Recep Tayyip Erdoann selamlarn ileterek baladk. htiyaç sahibi kardelerimize imkanlarmz dahilinde hak ettikleri destei vereceiz. Diclede bir koyunu kurt kapsa bundan Ömer mesuldur iarn ilke edinen bir medeniyetin temsilcileri olarak hiç bir vatandamz çaresiz brakmayacaz inallah dedi.

Ana Sayfaya Git