İhtiyaç sahiplerinin yüzlerini güldürdü

Ramazan ayının ilk gününü ilçenin sokaklarında geçiren AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, eşi Dürdane Beyoğlu ile birlikte 7 aileyi ziyaret etti, iki mahallede vatandaşlarla bir araya gelerek çeşitli konulardaki taleplerini karşılayarak ihtiyaç sahiplerine ayni ve nakdi destek sağladı.

İhtiyaç sahiplerinin yüzlerini güldürdü

Diyarbakır'ın Merkez AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, eşi Dürdane Beyoğlu ile birlikte Ramazan ayının ilk gününde Bağlar sokaklarında vatandaşların arasındaydı.

VATANDAŞLARLA BİR ARADA GEÇEN YOĞUN BİR GÜN

Muradiye Mahallesi'nde 5 ve Mevlana Halit Mahallesi'nde 2 olmak üzere 7 aileyi ziyaret eden Beyoğlu çifti, mahallede bulunan esnaf ve vatandaşların Ramazan ayını tebrik ederek ihtiyaç sahibi ailelerin çeşitli konulardaki taleplerini yerine getirip yüzleri güldürdü.

"CUMHURBAŞKANIMIZIN LİDERLİĞİNDE MİLLETİMİZİ ÇARESİZ BIRAKMAYACAĞIZ"

Manevi değeri yüksek olan mübarek Ramazan ayını vatandaşlarla hasbihal edip taleplerini dinleyerek ve ihtiyaçlarını karşılayarak geçirmeyi amaçladıklarını anlatan Başkan Beyoğlu,"Niyeti hizmet etmek olan yorulmak nedir bilmez. Bize milletimizin hayır duaları yeter. Rahmet ve bereket ayına her zaman olduğu gibi kıymetli hemşehrilerimizle bir araya gelip cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ileterek başladık. İhtiyaç sahibi kardeşlerimize imkanlarımız dahilinde hak ettikleri desteği vereceğiz. 'Dicle'de bir koyunu kurt kapsa bundan Ömer mesuldur' şiarını ilke edinen bir medeniyetin temsilcileri olarak hiç bir vatandaşımızı çaresiz bırakmayacağız inşallah " dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz