İki aile çatıştı!

Bismil’de iki aile çatıştı. Silahlı ve bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 3’ü ağır 10 kişi de yaralandı. İlçede gerginlik hakim olurken, bazı kişiler gözaltına alındı.

Haberler 10.12.2021 - 01:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Bismil ilçesi Kayaba ve Korukçu mahallelerinde oturan aileler arasnda henüz bilinmeyen bir nedenden dolay çkan silahl ve bçakl kavgada 1 kii yaamn yitirdi, 3ü ar 10 kii yaraland. Olay sonras yerde cansz yatan 1 kiin bulunmas ve jandarma ekiplerinin ald önlemler yoldan geçen 1 kiinin cep telefonu kamerasna yansd.

ÖRENCLER KAVGA EDNCE

Bismil ilçesine bal krsal Korukçu ve Kayaba köylerinde yaayan Aslan ve Erkek ailelerine mensup örenciler, okul çk servisle evlerine dönerken aralarnda tartma yaand.

Örencilerin haber vermeleri üzerine olay yerine gelen ailelerinin de dahil olduu, ta, sopa ve silahlarn kulland kavgaya dönütü.

SLAHLI, BIçAKLI, TALI KAVGA

Aileler arasnda çkan kavgada 12 kii yaraland. çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine bölgeye çok sayda jandarma ve salk ekibi sevk edildi. Ksa sürede olay yerine gelen ekipler, yarallara müdahale ederken, jandarma ekipleri ise taraflar ayrd.

BR ÖLÜ, 3Ü AIR 10 YARALI

Salk ekiplerince hastanelere götürülen yarallardan Bismil Devlet Hastanesine kaldrlan Kadri Türk (39), yaplan müdahaleye ramen hayatn kaybetti.

K ALE ARASINDA HUSUMET

3ü ar 1i kii ise yaplan ilk müdahalenin ardndan Dicle Üniversitesi ve Gazi Yaargil ile Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesine sevk edildi. Jandarma olay yerini yaya ve araç trafiine kapatrken, bölgede geni güvenlik önlemi alnd. Kavgaya karan aileler arasnda daha önceden husumet bulunduu iddia edildi.

GÖRÜNTÜLER KAMERALARA YANSIDI

Olay sonrasnda bölgeden geçenlerin cep telefonu kamerasna yansd olayda bir kiinin yerde hareketsiz olarak durduu ve jandarma ekiplerinin de yolda önlem ald görüldü. Olayla ilgili olarak jandarmann aratrmas sürüyor.

Ana Sayfaya Git