Görüş Bildir

İki aile çatıştı!

Bismil’de iki aile çatıştı. Silahlı ve bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 3’ü ağır 10 kişi de yaralandı. İlçede gerginlik hakim olurken, bazı kişiler gözaltına alındı.

İki aile çatıştı!

Diyarbakır'ın Bismil ilçesi Kayabaşı ve Korukçu mahallelerinde oturan aileler arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada 1 kişi yaşamını yitirdi, 3’ü ağır 10 kişi yaralandı. Olay sonrası yerde cansız yatan 1 kişin bulunması ve jandarma ekiplerinin aldığı önlemler yoldan geçen 1 kişinin cep telefonu kamerasına yansıdı.

ÖĞRENCİLER KAVGA EDİNCE

Bismil ilçesine bağlı kırsal Korukçu ve Kayabaşı köylerinde yaşayan Aslan ve Erkek ailelerine mensup öğrenciler, okul çıkışı servisle evlerine dönerken aralarında tartışma yaşandı.

Öğrencilerin haber vermeleri üzerine olay yerine gelen ailelerinin de dahil olduğu, taş, sopa ve silahların kullandığı kavgaya dönüştü.

SİLAHLI, BIÇAKLI, TAŞLI KAVGA

Aileler arasında çıkan kavgada 12 kişi yaralandı. Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine bölgeye çok sayıda jandarma ve sağılık ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, yaralılara müdahale ederken, jandarma ekipleri ise tarafları ayırdı.

BİR ÖLÜ, 3’Ü AĞIR 10 YARALI

Sağlık ekiplerince hastanelere götürülen yaralılardan Bismil Devlet Hastanesine kaldırılan Kadri Türk (39), yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

İKİ AİLE ARASINDA HUSUMET

3’ü ağır 1i kişi ise yapılan ilk müdahalenin ardından Dicle Üniversitesi ve Gazi Yaşargil ile Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Jandarma olay yerini yaya ve araç trafiğine kapatırken, bölgede geniş güvenlik önlemi alındı. Kavgaya karışan aileler arasında daha önceden husumet bulunduğu iddia edildi.

GÖRÜNTÜLER KAMERALARA YANSIDI

Olay sonrasında bölgeden geçenlerin cep telefonu kamerasına yansıdığı olayda bir kişinin yerde hareketsiz olarak durduğu ve jandarma ekiplerinin de yolda önlem aldığı görüldü. Olayla ilgili olarak jandarmanın araştırması sürüyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi