çınarköy Mahallesi çıkışında dün iki aracın çarpışması sonucu hayatını kaybeden Serhat Özpınar (22), yeğenleri Meryem (5), Zemzem (3) ve Gamze Karatay (1) ile Mahmut Gezerin cenazesi, Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsinin ardından ailelerine teslim edildi.
Serhat Özpınarın cenazesi, çınara bağlı Görece Mahallesinde, yeğenleri Meryem, Zemzem ve Gamze Karatayın cenazesi çakırkaya Mahallesinde yan yana, Mahmut Gezerin cenazesi ise merkez Bağlar ilçesindeki Yeniköy Mezarlığına defnedildi.
Kazada yaşamını yitirenlerden 3 çocuğun kardeş olduğu, ağır yaralanan anneleri Remziye Karatayın tedavisinin hastanede sürdüğü öğrenildi.
çakırkaya Mahallesindeki taziye evinde 3 çocuğun yakınları taziyeleri kabul ediyor.
Karatay ailesinin akrabası Adem Güner, Serhat Özpınarın ablası ve yeğenlerini iftara ve bugün verilecek mevlide katılmaları için Görece Mahallesine götürmek istediğini, iftara 10 dakika kala iki aracın çarpıştığını söyledi. Güner, şöyle konuştu:
Kazada dayı ve 3 yeğeni vefat etti. Diğer araçta bulunan sürücü de hayatını kaybetti. Vefat eden çocukların annesinin tedavisi yoğun bakımda sürüyor. Umuyoruz ki bir daha böyle acılar yaşanmasın. çocukların babası Hatayda çalışıyor. çocuklarını görmesi için cenazeleri beklettik. Babaları gördükten sonra defin işlemi oldu. Taziyeleri kabul ediyoruz.
çınar ilçesine bağlı çınarköy Mahallesi çıkışında dün iki aracın çarpışması sonucu 3ü çocuk 5 kişi hayatını kaybetmiş, 2 kişi yaralanmıştı.