İki kişiyi öldürmüştü

Evli olduğu Vildan Nerede ile Dinçer Doğan'ı katleden Ramazan Nerede’nin yargılandığı davanın duruşması, dosyanın tamamlanması için ertelendi.

Haberler 26.01.2021 - 09:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Bismil ilçesinde 23 Kasm 2018te evli olduu Vildan Nerede ile Dinçer Doan katleden Ramazan Nerede hakknda, kasten öldürme, ei kasten öldürmek, ruhsatsz ateli silahlarla mermileri satn alma veya tama veya bulundurma suçlarndan açlan davann durumas, Diyarbakr 12ci Ar Ceza Mahkemesinde görüldü. Ramazan Neredenin tutuklu bulunduu Diyarbakr E Tipi Cezaevinde Ses Görüntü ve Biliim Sistemi (SEGBS) ile katld durumada, avukatlar Frat Akleyin ve Eyüp Bulut, sankla birlikte katliam planlad belirtilen sann babas Mevlüt Neredenin avukat Kenan Önen ile müteki avukatlar Nursel Ylmaz ve Gülen Özbek durumada hazr bulundu.

Duruma heyet deiiklii nedeniyle önceki zabtlarn okunmas ile balad. ddia makam eksik hususlarn giderilmesini isteyerek tutuklu olan fail Ramazan Neredenin kuvvetli suç üphesinden dolay tutukluluunun devamna karar verilmesini talep etti. Söz verilen sank Ramazan Nerede, aleyhindeki hususlar kabul etmediini söyledi. Sank avukat Eyüp Bulut, 3 adet telefon kaytlarna ilikin HTS kaytlarnn dosyaya getirilmesini ve müvekkilinin tahliyesi talep etti.

TUTUKLULUUN DEVAMINA

Müteki avukat Gülen Özbek ve Nursel Ylmaz sank avukatlarnn HTS kaytlarna yönelik talebinin reddedilmesini isteyerek haksz tahrik unsurlarnn kesinlikle olumadn, tann aamalardaki beyanlarda çelikili ifadeler verdiini tann etki, bask altnda kaldn düündüklerini söyledi.

Mahkeme heyeti, sank avukatlarnn tahliye talebini reddederek tutukluluk halinin devamna, verilen 3 telefon numaras hakknda talep edilen HTS kaytlarnn dosyaya yenilik katmayaca için reddine karar verdi. Heyet, dosyadaki eksik hususlarn giderilmesi için bir sonraki durumay 12 Nisan tarihine erteledi.

Ana Sayfaya Git