İki patlama: 1 ölü 2 yaralı

Silvan'da 11 yaşındaki çocuk yerde bulduğu cisme taşla vurunca kanlar içerisinde kaldı, Nusaybin'de arfiyat alanındaki patlamada bir kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Haberler 07.12.2016 - 08:54 Son Güncelleme : 07.12.2016 - 09:20

Silvan lçesinde 11 yandaki A.., yerde bulduu cismin patlamas sonucu yaraland. lk tedavisi Silvan Devlet Hastanesinde yaplan A.., daha sonra Dicle Üniversitesi Tp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

SOKAKTA BULDUU CSM

Silvan lçesi Tekel Mahallesinde dün saat 15.00 sralarnda arkadalaryla birlikte oyun oynayan 11 yandaki A.., yerde bulduu bir cismi kurcalamaya balad. Ta ile vurduu cismin patlamas sonucu el, yüz ve karn bölgesinden yaralanan A.., çevredekiler tarafndan Silvan Devlet Hastanesine kaldrld.

çOCUK AIR YARALANDI

Burada yaplan ilk müdahaleden sonra A.., Diyarbakr Dicle Üniversitesi Tp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Patlama sonrasnda olay yerine gelen polis ekipleri, burada yapt incelemenin ardndan soruturma balatt.

HARFYAT ALANINDA PATLAMA

Öte yandan, Nusaybin lçesinde sokaa çkma yasaklarnn sürdüü ve hasarl evlerin bulunduu 6 mahalleden çkarlan hafriyat ile molozlarn döküldüü alanda dün saat 14.20 sralarnda bir patlama meydana geldi. pek Yolu üzerindeki Spor Salonu yaknlarna dökülen hafriyat ve moloz ynlar arasnda meydana gelen patlamada, burada hurda toplayan Bayram lik ve Gülami Arar yaraland.

BR K HAYATINI KAYBETT

Ambulansla Nusaybin Devlet Hastanesine getirilen yarallardan Bayram lik, doktorlarn tüm müdahalesine ramen kurtarlamad. Yaral Gülami Ararn, patlama nedeniyle gözlerini kaybettii belirtilerek tedavisine devam ettii örenildi. Patlamann ardndan moloz alannda incelemelerde bulunan polis, patlamayla ilgili soruturma balatt.

Ana Sayfaya Git