Görüş Bildir

İki patlama: 1 ölü 2 yaralı

Silvan'da 11 yaşındaki çocuk yerde bulduğu cisme taşla vurunca kanlar içerisinde kaldı, Nusaybin'de arfiyat alanındaki patlamada bir kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

İki patlama: 1 ölü 2 yaralı

Silvan İlçesinde 11 yaşındaki A.Ş., yerde bulduğu cismin patlaması sonucu yaralandı. İlk tedavisi Silvan Devlet Hastanesi'nde yapılan A.Ş., daha sonra Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

SOKAKTA BULDUĞU CİSİM

Silvan İlçesi Tekel Mahallesi'nde dün saat 15.00 sıralarında arkadaşlarıyla birlikte oyun oynayan 11 yaşındaki A.Ş., yerde bulduğu bir cismi kurcalamaya başladı. Taş ile vurduğu cismin patlaması sonucu el, yüz ve karın bölgesinden yaralanan A.Ş., çevredekiler  tarafından Silvan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

ÇOCUK AĞIR YARALANDI

Burada yapılan ilk müdahaleden sonra A.Ş., Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Patlama sonrasında olay yerine gelen polis ekipleri, burada yaptığı incelemenin ardından soruşturma başlattı.

HARFİYAT ALANINDA PATLAMA

Öte yandan, Nusaybin İlçesi'nde sokağa çıkma yasaklarının sürdüğü ve hasarlı evlerin bulunduğu 6 mahalleden çıkarılan hafriyat ile molozların döküldüğü alanda dün saat 14.20 sıralarında bir patlama meydana geldi. İpek Yolu üzerindeki Spor Salonu yakınlarına dökülen hafriyat ve moloz yığınları arasında meydana gelen patlamada, burada hurda toplayan Bayram İlik ve Gülami Arar yaralandı.

BİR KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Ambulansla Nusaybin Devlet Hastanesi'ne getirilen yaralılardan Bayram İlik, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Yaralı Gülami Arar'ın, patlama nedeniyle gözlerini kaybettiği belirtilerek tedavisine devam ettiği öğrenildi. Patlamanın ardından moloz alanında incelemelerde bulunan polis, patlamayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi