İlahi ve nağmeler şöleni için tüm hazırlıklar tamamlandı

Yetimler Vakfı tarafından 15 Mayıs Pazar günü 15 Temmuz Şehitler Parkı (Orman Park) alanında yetimler yararına düzenleyeceği ilahi ve nağmeler şöleninin detayları belli oldu.

Haberler 14.05.2022 - 01:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hafta sonu Diyarbakrda 15 Temmuz ehitler Parknda Yetimler Vakf tarafndan yetimler yararna düzenlenecek ilahi ve nameler öleninin içerii hakknda bilgileri paylaan Yetimler Vakf stiare Kurulu Üyesi Cemil Cahit Ünsal, yurtiçi ve yurtdndan ilahi sanatçlarnn katlaca etkinlie tüm hayrsever Diyarbakrllar davet etti.

Yetimler Vakfnn kurulu amacnn yetim, öksüz ve madurlarn yannda olmak olduunu ve bu görevi icra edebilmek için Türkiyenin birçok il ve ilçesinde çalmalarn yürütmekte olduklarn belirten Ünsal, giyimden barnmaya, yiyecek-içecekten dier yardm faaliyetlerine kadar bir çok alanda yetim ve öksüzlerin yannda olduklarn söyledi.

ETKNLMZLE YETMLERMZE HEM MADD HEM DE MANEV DESTEKTE BULUNACAIZ

Yetimler Vakf olarak bugüne kadar birçok hayrl faaliyette bulunduklarn ve bunu sürdürmeye devam edeceklerinin altn çizen Ünsal, Bu faaliyetlerimiz kapsamnda 15 Mays Pazar günü saat ikindi namazndan sonra bir etkinliimiz olacak. Bu etkinliimizi saat 16.30da balatp akam namaz saatlerine kadar sürdürmeyi düünüyoruz. dedi.

Ünsal, Bilindii üzere yetimler maddi ve manevi ihtiyaçlar hiçbir zaman bitmez. Vakf olarak yetimlerin maddi ihtiyaçlar icra ederken hayrseverler ile yetim ve öksüzler arasnda köprü görevini her zaman sürdürmeye devam ediyoruz. Yetimlerin maddi olduu gibi manevi ihtiyaçlar da vardr. Bu tür ölenler manevi boluu dolduracak etkinlerdendir. Bu vesileyle yetimlerimizi ve ailelerini etkinliimize bekliyoruz. nallah hayrl ve bereketli etkinlik olur. Etkinliimizle kendilerine manevi destekte bulunmu olacaz. Hem kendilerini hem de Diyarbakr halkn etkinlie davet ediyoruz. ifadelerini kulland.

ETKNLE YURTç VE YURTDIINDAN BRBRNDEN DEERL SANATçILAR KATILACAK

Düzenlenecek etkinlikte elde edilecek gelirlerin yetim, öksüz ve madurlarn ihtiyaçlar için karlanacan söyleyen Ünsal, Geçmite de elde ettiimiz gelirleri onlar için harcamtk. Dolaysyla bu konuda hayrseverlerimiz duyarl olsun, etkinliimize katk sunsunlar. Etkinliimizde mini bir kermes düzenleyecek ve kumbaralar brakacaz. Buradan elde edeceimiz geliri inallah yetimlerin istifadesine sunacaz.

Etkinlie katlacak sanatç bilgilerine de yer veren Ünsal, Etkinliimize Özlem Ajansn birbirinden deerli baz sanatçlar katlp ilahilerini seslendirecekler. Bu tür etkinliklerde hiçbir zaman bizleri yalnz brakmadklarndan kendilerine teekkür ediyoruz. Ayrca komu ülkelerden baz sanatç kardelerimiz de katlm salayacak. Davetimizi kabul ettiklerinden dolay Allah kendilerinden raz olsun. Özlem Ajans ve komu ülkelerden katlm salayacak sanatçlarmz farkl dillerde birbirinden güzel ilahi ve ezgilerini seslendirecekler. Allah hayrlarn kabul etsin. nallah güzel bir etkinlik olacak. eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git