İlişkiler kesilsin

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Dinç: Siyonist işgal rejimiyle siyasi ve ekonomik ilişkiler kesilsin.

Haberler 21.05.2021 - 10:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

HABER MERKEZ

HÜDA PAR Diyarbakr l Bakan Faruk Dinç, igalci terör rejiminin Gazze ve Mescid-i Aksaya yönelik saldr ve katliamlarna karlk, Türkiyenin Kürecik ve ncirlik üslerini kapatarak cevap vermesi gerektiini söyledi.

Siyonist igal rejiminin katliamlarna, Türkiyenin de somut adm atarak karlk vermesi gerektiini belirten Dinç, Filistin için harekette geçilmesi çarsnda bulundu.

Terörist igal rejiminin Gazze ve Mescid-i Aksaya yönelik saldr ve katliamlarna verilen karln sadece knamayla snrl tutulmamas gerektiinin altn çizen Dinç, bu konuda daha somut admlarn atlmas gerektiine vurgu yapt.

Kürecik ve ncirlik üssü kapatlsn, diplomat klkl siyonist ajanlar defolup gitsin

Terör ebekesine yönelik misillemelerin ABDnin Türkiyede bulunan üsleri tarafndan engellendiini belirten Dinç, ABDnin Türkiyede bulunan üslerinin varlnn kabul edilemez olduunu ifade etti.

SYAS VE EKONOMK

Dinç, bata Kürecik ve ncirlik üslerinin kapatlmas olmak üzere Türkiyenin baz önemli admlara öncülük yapmas gerektiini söyledi.

Adana ve Malatyadaki üslerin siyonist terör rejimini koruduunu ifade eden Dinç, Siyonist çetelere öfkemiz bitmeyecek. Yöneticilere çarmz udur: Bata Kürecik ve ncirlik üssü kapatlsn. Msrda Refah Snr Kaps açk kalsn. Siyonizm bir rkçlk olarak kabul edilsin. Diplomat klkl siyonist ajanlar defolup gitsin. galcilerle siyasi ve ekonomik ilikiler kesilsin! dedi.

mzalanan anlamalar askya alnmal, süreç içerisinde siyasi, askeri, ekonomik bütün ilikiler kesilmelidir

Ana Sayfaya Git