İmar Müdürü tutuklandı

Ergani İlçe Belediyesi İmar Müdürü ile Mimar personel, usulsüzlük yaptıkları iddiasıyla, tutuklandı.

Haberler 18.05.2022 - 00:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Ergani lçe Belediyesinde görevli mar Müdürü ile ayn birimde mimar olarak görev yapan memur, imar yolsuzluu ve usulsüzlüü nedeniyle yürütülen soruturma kapsamnda, tutukland.

ERGAN BELEDYES USULSÜZLÜK

ddiaya göre, Kayym Abdulsamet Öztürk tarafndan yönetilen Ergani lçe Belediyesinde mar Müdürü olarak görev yapan K.D ile ayn birimde mimar olan C.ç arasnda çkan anlamazlk, kavgaya dönütü. lçe çknda meydana gelen kavgaya ihbar üzerine Jandarma ekipleri, müdahale etti. Taraflarn birbirinden ikayetçi olmas üzerine, lçe Jandarma Komutanlna götürüldü. mar Müdürü K.D ile mar C.ç ifadelerinin alnmasndan sonra serbest brakld.

MÜDÜR VE MEMUR TUTUKLANDI

Önceki gün Ergani Cumhuriyet Basavclnn talimat üzerine K.D ve C.ç lçe Jandarma Komutanl ekipleri tarafndan gözaltna alnd. Jandarmadaki ilemlerinin ardndan nöbetçi mahkeme çkarlan mar Müdürü K.D ile Mimar C.ç, hakknda tutuklama karar verildi. ahslar cezaevine konulurken, tutuklama gerekçesinin mar lerinde yaplan usulsüzlük ve yolsuzluk olduu bildirildi. Soruturma ise devam ediyor.

MÜDÜR VANDAN GETRLMT

Tutuklanan K.Dnin Kayym Öztürk tarafndan geçtiimiz yl Van Belediyesinden Diyarbakra getirilerek, Ergani lçe Belediyesinde, mar Müdürü kadrosuna atamt. C.çnin de yine Kaymakam ve lçe Belediye Bakanvekili Öztürk tarafndan mimar olarak ie alnd örenildi.

Ana Sayfaya Git