İntihar girişimi

Bilet parası bulamayan genç intihar girişiminde bulundu

Haberler 29.07.2020 - 00:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn merkez Yeniehir ilçesi bulunan bir binaya çkan Hüseyin ., Ankaradaki ailesinin yanna gitmek için bilet paras bulamaynca intihar giriiminde bulundu. çevredeki vatandalar, çata çkan ahs film izler gibi seyredip cep telefonlarna kaydetti.

NTHARA KALKITI

Yeniehir ilçesinde bulunan Diyarbakr Büyükehir Belediyesi (DBB) hizmet binasnn karsnda bulunan bir binada intihar giriimi yaand. Ankarada yaayan ailesinin yanna gitmek için para bulamayan Hüseyin . (35), DBB karsnda bulunan binaya çkarak intihar giriiminde bulundu. Yaklak 3 saatlik bir süre zarfnda bina üzerinde bekleyen Hüseyin ., geçirdii sinir krizi nedeniyle çatdaki tulalar kafasnda krd. Vurmann etkisiyle saçlan tulalar, olay yerinde bulunan yurttalara tehlikeli anlar yaatt.

BLET PARASI çN

ntihar giriimi sürerken, DBBye ait itfaiye ekipleri Hüseyin .nin binadan atlamas ihtimaline kar brandalar hazr hale getirdi. Polis ekipleri ise yolu trafie kapad. çevredeki yurttalarn akn baklar arasnda yaklak 3 saat boyunca çatda bekleyen Hüseyin ., uzun süren uralarn ardndan intihar giriiminden vazgeçti. çatdan indirilen Hüseyin ., burada bekletilen ambulans ile Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesine kaldrld.

FLM ZLER GB

Öte yandan olay srasnda bölgede bulunan vatandalarn intihar giriimini film izler gibi seyretmesi dikkat çekti. Baz vatandalar cep telefonu ile o anlar kayt altna alrken, baz oförler de araçlarn cadde ortasna brakp olay izleyerek trafik akn bozdu. Olayla ilgili inceleme balatld.

Ana Sayfaya Git