İşçisine bonkör!

Bağlar beyediyesi personeline devrim niteliğinde zam yaptı.

Haberler 02.04.2021 - 10:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Partili Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, personel maana yüzde 40 ile 60 arasnda deien oranlarda zam yaparak belediye tarihinin en büyük art ve iyiletirmesine imza att. Yevmiyeleri denkletirerek ayn zamanda bu yöndeki adaletsizlie de son veren Bakan Beyolu,Bu tarihi iyiletirmenin yannda yine tüm personelimize yüzde 4 orannda zam yaparak belediye tarihinde rekora imza attk, bir devrim gerçekletirdik. Bu kararmzla beraber yerelde temsil etmi olduumuz Cumhurbakanmz sayn Recep Tayyip Erdoann ne kadar emekçi dostu olduunu da göstermi olduk. dedi.

DAHA çOK çALIMAYA VE ETME TEVK çEREN KARARLAR

Balar Belediyesinde personele yaplan tarihi zam ve ücretlerdeki iyiletirmenin sevinci yaanyor. Yüzde 40 ile 60 arasnda deien oranlarda zam yapld, tüm personele yüzde 4 ek iyiletirme saland,personel arasndaki yevmiye eitsizliine son verildi. Ön lisans ve lisans mezunu personele daha fazla iyiletirme yaplarak ayn zamanda personelin üniversite okumas da tevik edilmi oldu.

Uzun yllar düük maala çalmaktan ikayetçi olan personel yaplan bu tarihi zammn ardnda büyük sevinç yaayarak Bakan Hüseyin Beyoluna teekkür etti. Belediye hizmet binasnda personel ile bir araya gelen Bakan Beyolu, bu kararla beraber Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan liderliindeki belediyeciliin emekçi ve çalan dostu olduunu gösterdiklerini söyledi.

KAYNAKLARI DORU KULLANIRSANIZ HALK HZMET GÖRÜR,çALIAN MUTLU OLUR

Belediyenin kaynaklarn millete hizmet yolunda deerlendirerek iki ylda daha önce yaanmayan bir deiime imza attklarn belirten Beyolu,Bizler bu baarl hizmetleri yaparak halkmz mutlu ederken tek bamza deildik. Personelimizin emek ve gayretleriyle bunu baardk. Biz de istedik ki bu kadar emek veren çalma arkadalarmz mutlu edelim,evlerine huzurlu ekilde gitmelerini salayalm. Kaynaklar doru ve yerinde kullanrsanz hem halk hizmetle tanm olur,hem personel bunun gibi zam ve iyiletirmelerle mutlu olarak huzurla çalm olur. Biz anlay ve misyon olarak emek ve emekçi dostuyuz. Bizlere bu imkanlar oluturan devletimize,milletimize ve Cumhurbakanmza Allah zeval vermesin. dedi.

Ana Sayfaya Git