Görüş Bildir

İşçisine bonkör!

Bağlar beyediyesi personeline devrim niteliğinde zam yaptı.

İşçisine bonkör!

AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, personel maaşına yüzde 40 ile 60  arasında değişen oranlarda zam yaparak belediye tarihinin en büyük artış ve iyileştirmesine imza attı. Yevmiyeleri denkleştirerek aynı zamanda bu yöndeki adaletsizliğe de son veren Başkan Beyoğlu,”Bu tarihi iyileştirmenin yanında  yine tüm personelimize  yüzde 4 oranında zam yaparak belediye tarihinde rekora imza attık, bir devrim gerçekleştirdik. Bu kararımızla beraber yerelde temsil etmiş olduğumuz Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ne kadar emekçi dostu olduğunu da göstermiş olduk.” dedi.

DAHA ÇOK ÇALIŞMAYA VE EĞİTİME TEŞVİK İÇEREN KARARLAR

Bağlar Belediyesi’nde personele yapılan tarihi zam ve ücretlerdeki iyileştirmenin sevinci yaşanıyor. Yüzde 40 ile 60 arasında değişen oranlarda zam yapıldı, tüm personele yüzde 4 ek iyileştirme sağlandı,personel arasındaki yevmiye eşitsizliğine son verildi. Ön lisans ve lisans mezunu personele daha fazla iyileştirme yapılarak aynı zamanda personelin üniversite okuması da teşvik edilmiş oldu.

Uzun yıllar düşük maaşla çalışmaktan şikayetçi olan personel yapılan bu tarihi zammın ardında büyük sevinç yaşayarak Başkan Hüseyin Beyoğlu’na teşekkür etti. Belediye hizmet binasında personel ile bir araya gelen Başkan Beyoğlu, bu kararla beraber Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki belediyeciliğin emekçi ve çalışan dostu olduğunu gösterdiklerini söyledi.

“KAYNAKLARI DOĞRU KULLANIRSANIZ HALK HİZMET GÖRÜR,ÇALIŞAN MUTLU OLUR”

Belediyenin kaynaklarını millete hizmet yolunda değerlendirerek iki yılda daha önce yaşanmayan bir değişime imza attıklarını belirten Beyoğlu,”Bizler bu başarılı hizmetleri yaparak halkımızı mutlu ederken tek başımıza değildik. Personelimizin emek ve gayretleriyle bunu başardık. Biz de istedik ki bu kadar emek veren çalışma arkadaşlarımızı mutlu edelim,evlerine huzurlu şekilde gitmelerini sağlayalım. Kaynakları doğru ve yerinde kullanırsanız hem halk hizmetle tanışmış olur,hem personel bunun gibi zam ve iyileştirmelerle mutlu olarak huzurla çalışmış olur. Biz anlayış ve misyon olarak emek ve emekçi dostuyuz. Bizlere bu imkanları oluşturan devletimize,milletimize  ve Cumhurbaşkanımıza Allah zeval vermesin. “ dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi