İşletmeler müşterileriyle buluştu

Güneydoğu'nun önemli turizm merkezi Diyarbakır'daki işletmeler hizmete başlamanın mutluluğunu yaşıyor. Tarihi ve turistik mekanlarda yer alan ve korona virüs nedeniyle geçici olarak kapatılan restoran, kafe, kahvaltı salonu ile çay bahçeleri, yeniden müşterilerini ağırlamaya başladı.

Haberler 02.06.2020 - 00:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda yeni tip korona virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamnda kullanma kapatlan birçok i yeri ve mekan, normalleme süreciyle yeniden açld.

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann açklad normalleme admlar kapsamnda kafe, restoran gibi iletmelerin de açlmasyla iki ilin birçok noktasnda hareketlilik yaanyor.

MÜTERLERYLE BULUTULAR

Tarihi mekanlar ve kentlerdeki dier iletmeler belirtilen tedbirleri yerine getirerek yeniden kaplarn açt, müterileriyle bulutu. Diyarbakrda, yeilii ve doa güzellikleriyle bilinen Altnad Dinlenme Tesisleri bata olmak üzere hizmet veren kafe, çay bahçesi ve kahvalt salonlar da dün itibaryla müterilerine hizmet vermeye balad.

Hem kendi hem de vatandalarn saln korumak için tedbirleri yerine getiren iletmeciler müterilerini dezenfektan ile karlyor, onlara maske veriyor. Sosyal mesafe kuralna uygun olarak yerletirilen masalarda oturan müterilere çalanlar da maske ile hizmet sunuyor.

Ana Sayfaya Git