İşportacılar çatıştı

Bağlar ilçesinde kaldırıma tezgah kurmak isteyen işportacıların yer tartışması, meydan kavgasına döndü. 12 kişi yaralandı, polis tarafları havaya ateş uçarak, ayırabildi.

Haberler 03.08.2020 - 22:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda kaldrmda tezgah kuran iportaclar arasnda yer kapma nedeniyle çkan silahl, sopal ve tal kavgada 12 kii yaraland.

KALDIRIMA KURULAN TEZGAH

Olay, akam saatlerinde merkez Balar ilçesindeki Fatih Mahallesinde meydana geldi. Kaldrmda tezgah kurmak isteyen M.M.A ile .K iportac arasnda yer kapma tartmas çkt. Tartmann ardndan iportaclar, ikayet için Merkez Balar ilçesi Polis karakoluna giderek, bavuruda bulundu. Birbirlerinden ikayetçi olduklarn bildirmelerin ardndan polis merkezinden çkan M.M.A ile .Knn tartmas burada da devam etti.

SLAH, TA VE SOPA KULLANILDI

Tartma büyümesiyle olay silahl, tal ve sopal kavgaya dönütü. Taraflarn yaknlarnn da katld kavga bir anda meydan savna döndü. Kavgann ardndan olay yerine çok sayda polis ve salk ekibi sevk edildi. Polis ekipleri, kavgann yaand yerde toplanan ve kavgadan eden kalabal datmak için havaya bir çok kez uyar atei açt.

POLS GÜçLÜKLE AYIRABLD

Silah, ta ve sopadan dolay yaralanan 12 kii, ihbar üzerine olay yerine gelen salk görevlilerince yaplan ilk müdahalelerinin ardndan Diyarbakrdaki çeitli hastanelere sevik edildi. Yarallar tedavi altna alnrken, hastanelerin acil servisleride de ikinci bir olayn yaanmamas için, güvenlik önlemleri artrld. Olayla ilgili kapsaml soruturma balatan polis ekipleri kavgaya karan baz üphelileri gözaltna ald.

Ana Sayfaya Git