İstihdam sözü aldı

Başkan Beyoğlu, böbrek yetmezliği hastasının eşine istihdam imkanı sağladı

Haberler 18.03.2021 - 09:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, böbrek yetmezlii hastas 3 çocuk annesi A.G.yi evinde ziyaret ederek, yaadklar maduriyeti gidermek amacyla ei H.G.ye istihdam salad.

Balar Belediyesi AK Partili Hüseyin Beyolu, ev ziyaretlerini sürdürüyor. Balar ilçesinde oturan böbrek yetmezlii hastas 3 çocuk annesi A.G.yi ei Dürdane Beyolu ile ziyaret eden Bakan Beyolu, aileye geçmi olsun dileklerini iletti. Ziyaretti A.G.nin ei H.G.nin çalmadn örenen Bakan Beyolu, harekete geçti. Bakan Beyolu, einin hastal nedeniyle zor günler geçiren H.Gnin istihdam edilerek ie balamasn salad.

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann, memleket sevdasn esas alarak çaltklarn belirten Bakan Beyolu, Sayn Cumhurbakanmz, yerel yöneticiler olarak halkn içinde olmamz, dertleriyle hemhal olmamz ve çözüm odakl çalmamz istiyor. Biz de, lideri Recep Tayyip Erdoan olan bir ülkenin ve davann temsilcileri olarak, vatandalarn derdini kendi derdimiz olarak kabul edip, derman üretir diyoruz. Her bir vatandamzn sorununa çözüm üretmek, bizim görevimizdir. Milletimizin dualarna talibiz. Daha çok çalacaz, daha çok insanmza ulamaya gayret edeceiz dedi.

HASTA ANNENN DUASINI ALDI

Hasta yatandaki anne A.G. ise, isiz olan einin sorununu çözerek, ailenin kalc gelire sahip olmasn salayan Balar Belediye Bakan Beyoluna hem dua, hem teekkür etti.

Baba H.G. ise Bakan Beyolu, hiç kimsenin bizim için yapmad iyilii ve destei verdi. çok mutlu olduk. Bakan Beyolu, bize hayata balanma imkan salad. Yaamayan bilmez. Bir yandan eimin hastal, bir yandan isiz olmam. çok zor günler geçiriyoruz. Bakan bize büyük bir müjde verdi. Yaadmz sürece kendisine dua edeceiz. Rabbim kendisinden raz olsun ve böyle iyi kalpli yardmsever insanlarn saysn arttrsn diye konutu.

Ana Sayfaya Git