İstihdam sözü aldı

Başkan Beyoğlu, böbrek yetmezliği hastasının eşine istihdam imkanı sağladı

İstihdam sözü aldı

Merkez Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, böbrek yetmezliği hastası 3 çocuk annesi A.G.'yi evinde ziyaret ederek, yaşadıkları mağduriyeti gidermek amacıyla eşi H.G.'ye istihdam sağladı.

Bağlar Belediyesi AK Partili Hüseyin Beyoğlu, ev ziyaretlerini sürdürüyor. Bağlar ilçesinde oturan böbrek yetmezliği hastası 3 çocuk annesi A.G.'yi eşi Dürdane Beyoğlu ile ziyaret eden Başkan Beyoğlu, aileye geçmiş olsun dileklerini iletti. Ziyaretti A.G.'nin eşi H.G.'nin çalışmadığını öğrenen Başkan Beyoğlu, harekete geçti. Başkan Beyoğlu, eşinin hastalığı nedeniyle zor günler geçiren H.G'nin istihdam edilerek işe başlamasını sağladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, memleket sevdasını esas alarak çalıştıklarını belirten Başkan Beyoğlu, "Sayın Cumhurbaşkanımız, yerel yöneticiler olarak halkın içinde olmamızı, dertleriyle hemhal olmamızı ve çözüm odaklı çalışmamızı istiyor. Biz de, lideri Recep Tayyip Erdoğan olan bir ülkenin ve davanın temsilcileri olarak, vatandaşların derdini kendi derdimiz olarak kabul edip, derman üretir diyoruz. Her bir vatandaşımızın sorununa çözüm üretmek, bizim görevimizdir. Milletimizin dualarına talibiz. Daha çok çalışacağız, daha çok insanımıza ulaşmaya gayret edeceğiz” dedi.

HASTA ANNENİN DUASINI ALDI

Hasta yatağındaki anne A.G. ise, işsiz olan eşinin sorununu çözerek, ailenin kalıcı gelire sahip olmasını sağlayan Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu’na hem dua, hem teşekkür etti.

Baba H.G. ise "Başkan Beyoğlu, hiç kimsenin bizim için yapmadığı iyiliği ve desteği verdi. Çok mutlu olduk. Başkan Beyoğlu, bize hayata bağlanma imkanı sağladı. Yaşamayan bilmez. Bir yandan eşimin hastalığı, bir yandan işsiz olmam. Çok zor günler geçiriyoruz. Başkan bize büyük bir müjde verdi. Yaşadığımız sürece kendisine dua edeceğiz. Rabbim kendisinden razı olsun ve böyle iyi kalpli yardımsever insanların sayısını arttırsın" diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz