Kaçarken yakalandı

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde bir mahalle korona virüs nedeni ile karantinaya alındı. Geçtiğimiz gün karantinaya alınırken 17 kişide görülen korona virüsün bulaştığı kişi sayısı 65'e yükseldi. Öğle saatlerinde karantina bölgesinden kaçmaya çalışan bir kişi jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Haberler 04.06.2020 - 00:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Kayapnar ilçesinde bir mahalle korona virüs nedeni ile karantinaya alnd. Geçtiimiz gün karantinaya alnrken 17 kiide görülen korona virüsün bulat kii says 65e yükseldi. Öle saatlerinde karantina bölgesinden kaçmaya çalan bir kii jandarma ekipleri tarafndan yakaland.

VAKA SAYISI ARTTI

Merkez Kayapnar ilçesine bal Serap Güzeli Mahallesinde bir kiide korona virüs tespit edildi. Bunun üzerine filyasyon ekipleri mahallede yapt çalmayla hastann temas ettii kiilere de test gerçekletirdi. Yaplan testler sonras aralarnda kadn ve çocuklarn da bulunduu toplamda 17 kiide görülen virüsün bulat kii says 65e yükseldi.

KARANTNADAN KAçARKEN

ncelemenin ardndan mahalle jandarma ekipleri tarafndan karantinaya alnarak giri çklara kapatld. Dün öle saatlerinde karantina bölgesinden kaçmaya çalan Eyüp D. (31), jandarma ekiplerinin devriyesi srasnda tespit edildi. Eyüp D., güvenlik güçlerinin çalmas ile ksa sürede yakalanarak tutanak tutulup evine geri gönderildi.

Ana Sayfaya Git