Kan davası barışla sonuçlandı

Diyarbakır'ın merkez Bağlar İlçesi'ne bağlı Tellikaya Mahallesi'nde bir buçuk yıl önce bir kişinin ölümüyle başlayan kan davası AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun da katıldığı törenle barışla sonuçlandı.

Haberler 31.03.2022 - 00:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Merkez Balar ilçesine bal bal Tellikaya Mahallesinde 2021 ylnda Kurt ve Uçar aileleri arasnda yaanarak bir kiinin ölümüyle balayan kan davas bölgedeki kanaat önderlerinin devreye girme sonucu barla sonuçland. ki aile ,mahallede bulunan Kuran Kursunda düzenlenen törenle bartrld.

HUSUMET KANAAT ÖNDERLER BTRD

Bar bulumasna Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, AK Parti Balar lçe Bakan Ahmet Maruf Demir, AK Parti l yönetim kurulu üyeleri, askeri erkan, kanaat önderleri, iki ailenin önde gelen isimleri ve çok sayda vatanda katld.

BARIMAK SLAMIN EN ÖNEML EMRDR

Kuran Kerim tilaveti ve dualarn okunduu bulumada konuan Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, hiç tasvip etmeseler de toplumda zaman zaman bu tür özünü hadiseler meydana geldiine vurgu yaparak önemli olann bar zemininde buluabilmek olduunu söyledi.

Beyolu,Ben öncelikle sizlerin hizmetkar olarak bu güzel bulumay gerçekletiren kymetli ailelerimizi ve bu iin barla neticelenmesinde katks olan kanaat önderlerini ve hocalarmz tebrik ediyorum.

Barmak yüce dinimizin emri ve toplumsal anlamda da güzel bir geleneimizdir. nallah bu görüntü tüm milletimiz için hayrl sonuçlara vesile olur.

Kardelik hukukumuz var. Bunu tesis etmek ve korumak bu toplumunun fertleri olarak hepimizin sorumluluudur. dedi.

Ana Sayfaya Git