Karaciğerini taşıdığı oğlu için nöbette!

2017 yılında 25 yaşındayken kaçırılan üniversite öğrencisi oğlu Mehmet için gelen Ali Akan, oğlunun 2013 yılında kendisine verdiği karaciğerle hayata tutunduğunu belirterek, "Oğlum sen bana ciğerini verdin, bana babalık ettin ama ben sana babalık yapamadım. Gel bu hasret bitsin" dedi.

Haberler 23.03.2022 - 02:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR(SÖZ) - Diyarbakr annelerinin daa kaçrlan çocuklar için HDP il binas önündeki oturma eylemine bir aile daha katld.

çocuklarnn daa kaçrlmasndan HDPyi sorumlu tutan Diyarbakr annelerinin 3 Eylül 2019da balatt oturma eylemi 932nci gününde sürüyor.

Baba Ali Akan da Diyarbakrn merkez Balar ilçesinden 2017de kandrlarak daa götürülen olu Mehmet için oturma eylemine dahil oldu.

EVLAT NÖBET

Akan, gazetecilere, olunun üniversitede okurken, 5 yl önce tatile gideceini söyleyerek evden çktn, o günden bu yana kendisinden haber alamadn söyledi.

Olunun kendisine karacierini baladn anlatan Akan, Bana karacierini veren kendisidir. u an yaadm süreyi ona borçluyum. Olum lütfen gel. Hasretinle yanyorum. dedi.

Akan, oluna kavumak istediini dile getirerek, Sesimi duyurmak için geldim. Olum gelene kadar buradan ayrlmayacam. Evladmn gelmesini istiyorum. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git