Karaciğerini taşıdığı oğlu için nöbette!

2017 yılında 25 yaşındayken kaçırılan üniversite öğrencisi oğlu Mehmet için gelen Ali Akan, oğlunun 2013 yılında kendisine verdiği karaciğerle hayata tutunduğunu belirterek, "Oğlum sen bana ciğerini verdin, bana babalık ettin ama ben sana babalık yapamadım. Gel bu hasret bitsin" dedi.

Karaciğerini taşıdığı oğlu için nöbette!

DİYARBAKIR(SÖZ)  - Diyarbakır annelerinin dağa kaçırılan çocukları için HDP il binası önündeki oturma eylemine bir aile daha katıldı.

Çocuklarının dağa kaçırılmasından HDP'yi sorumlu tutan Diyarbakır annelerinin 3 Eylül 2019'da başlattığı oturma eylemi 932'nci gününde sürüyor.

Baba Ali Akan da Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinden 2017'de kandırılarak dağa götürülen oğlu Mehmet için oturma eylemine dahil oldu.

EVLAT NÖBETİ

Akan, gazetecilere, oğlunun üniversitede okurken, 5 yıl önce tatile gideceğini söyleyerek evden çıktığını, o günden bu yana kendisinden haber alamadığını söyledi.

Oğlunun kendisine karaciğerini bağışladığını anlatan Akan, "Bana karaciğerini veren kendisidir. Şu an yaşadığım süreyi ona borçluyum. Oğlum lütfen gel. Hasretinle yanıyorum." dedi.

Akan, oğluna kavuşmak istediğini dile getirerek, "Sesimi duyurmak için geldim. Oğlum gelene kadar buradan ayrılmayacağım. Evladımın gelmesini istiyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz