Karaloğlu İçkalede!

Hafta sonunu, Büyükşehir Belediyesi daire başkanlarıyla, Diyarbakır'a dair yürütülen çalışmaları görüşmekle geçiren İl Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Münir Karaloğlu, toplantı sonrası tarih Hz. Süleyman Cami ve İçkale'yi ziyarete gelen vatandaşlarla sohbet etti.

Haberler 06.07.2020 - 01:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ylmaz YAA/sa PEK

DYARBAKIR-l Valisi ve Büyükehir belediye Bakanvekili Münir Karalolu, Büyükehir Belediyesinde görev yapan daire bakanlaryla haftasonu gruplar halinde bir araya gelerek, yürütülen çalmalar hakknda bilgi ald. Karalolu, toplantlarn ardndan tarih Hz. Süleyman Cami ve çkaleyi ziyarete gelen vatandalarla sohbet etti.

DARE BAKANLARI

çkalede gerçekletirilen ve Vali Karalolunun bakanlk ettii toplantya Büyükehir Belediyesi Genel Sekreteri Muhsin Erylmaz, Genel Sekreter Yardmclar Ayhan Kardan ve Vedat Güngör ile Daire Bakanlar ve ube Müdürleri katld. Üç oturum eklinde gerçekleen toplant Mali Hizmetler, Kaynak Gelitirme ve tirakler Daire Bakanlklar ile Salk Hizmetleri Daire Bakanlnn brifingleriyle balad.

ULAIM VE ALT YAPI

Büyükehir Belediyesinin mali tablosu üzerinde incelemelerde bulunan Vali Karalolu yaplan yatrmlar ve hizmetler ile önümüzdeki süreçte hayata geçirilmesi planlanan projeler konusunda yetkililerden bilgi ald. Sonrasnda ulam ve altyap konularnda ilgili Daire Bakanlaryla görüen Vali Karalolu, il genelindeki ulam a ile yol ve altyap, bakm ve yenileme çalmalarna yönelik istiarelerde bulundu.

DSK FAALYETLER

DZK Genel Müdürü Frat Tutinin da katld oturumda Vali Karalolu, su ve kanalizasyon çalmalar ile yaplan yatrmlar ve hayata geçirilmesi planlanan projeler hakknda bilgi ald.

Özellikle yaanan pandemi sürecinde vatandalara yönelik sunulan hizmetlerde aksama yaanmamas üzerinde duran Vali Karalolu, scaklklarn artmas nedeniyle ehre su salayan barajlardaki doluluk oranlar ve salkl suyun ehre ulatrlmasnda önemli bir yer tutan su artma tesisleri ile ebeke hattnn durumu konusunda yetkililerle istiarede bulunarak bakm ve yenileme çalmalarna vurgu yapt.

GELEN ZYARETçLER

Youn geçen toplantlarn ardndan Vali Karalolu görümelerden artakalan zamann çkaleye ziyarete gelen vatandalara ayrd. Evlenecek bir çift ve çocuklarla sohbet edip fotoraf çektiren Vali Karalolu, çocuklara çeitli hediyeler verdi.

Ana Sayfaya Git