Görüş Bildir

Karaloğlu İçkalede!

Hafta sonunu, Büyükşehir Belediyesi daire başkanlarıyla, Diyarbakır'a dair yürütülen çalışmaları görüşmekle geçiren İl Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Münir Karaloğlu, toplantı sonrası tarih Hz. Süleyman Cami ve İçkale'yi ziyarete gelen vatandaşlarla sohbet etti.

Karaloğlu İçkalede!

Yılmaz YAŞA/İsa İPEK

DİYARBAKIR-İl Valisi ve Büyükşehir belediye Başkanvekili Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediyesinde görev yapan daire başkanlarıyla haftasonu gruplar halinde bir araya gelerek, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Karaloğlu, toplantıların ardından tarih Hz. Süleyman Cami ve İçkale'yi ziyarete gelen vatandaşlarla sohbet etti.

DAİRE BAŞKANLARI

İçkale’de gerçekleştirilen ve Vali Karaloğlu'nun başkanlık ettiği toplantıya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Muhsin Eryılmaz, Genel Sekreter Yardımcıları Ayhan Kardan ve Vedat Güngör ile Daire Başkanları ve Şube Müdürleri katıldı. Üç oturum şeklinde gerçekleşen toplantı Mali Hizmetler, Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanlıkları ile Sağlık Hizmetleri Daire Başkanlığının brifingleriyle başladı.

ULAŞIM VE ALT YAPI                   

Büyükşehir Belediyesinin mali tablosu üzerinde incelemelerde bulunan Vali Karaloğlu yapılan yatırımlar ve hizmetler ile önümüzdeki süreçte hayata geçirilmesi planlanan projeler konusunda yetkililerden bilgi aldı. Sonrasında ulaşım ve altyapı konularında ilgili Daire Başkanlarıyla görüşen Vali Karaloğlu, il genelindeki ulaşım ağı ile yol ve altyapı, bakım ve yenileme çalışmalarına yönelik istişarelerde bulundu.

DİSKİ FAALİYETLERİ

DİZKİ Genel Müdürü Fırat Tutşi'nin da katıldığı oturumda Vali Karaloğlu, su ve kanalizasyon çalışmaları ile yapılan yatırımlar ve hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında bilgi aldı.

Özellikle yaşanan pandemi sürecinde vatandaşlara yönelik sunulan hizmetlerde aksama yaşanmaması üzerinde duran Vali Karaloğlu, sıcaklıkların artması nedeniyle şehre su sağlayan barajlardaki doluluk oranları ve sağlıklı suyun şehre ulaştırılmasında önemli bir yer tutan su arıtma tesisleri ile şebeke hattının durumu konusunda yetkililerle istişarede bulunarak bakım ve yenileme çalışmalarına vurgu yaptı.

GELEN ZİYARETÇİLER

Yoğun geçen toplantıların ardından Vali Karaloğlu görüşmelerden artakalan zamanını İçkale'ye ziyarete gelen vatandaşlara ayırdı. Evlenecek bir çift ve çocuklarla sohbet edip fotoğraf çektiren Vali Karaloğlu, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi